Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Het bereiken van de leeftijd van 50 jaar is een enorme mijlpaal die het verdient om op een extra bijzondere manier gevierd te worden. Of je nu op zoek bent naar een cadeau 50 jaar man dat praktisch of leuk is, wij hebben het voor je! 

201 Cadeaus

Je hebt 48 van 201 cadeaus bekeken

Cadeau 50 jaar man: de allerleukste cadeaus voor een man

Zijn 50e verjaardag wil je natuurlijk vieren, dus ben je op zoek naar een onvergetelijk cadeau voor een man die 50 jaar wordt? Verras dan je Abraham met een persoonlijk geschenk! Bij YourSurprise vind je oneindig veel cadeaus die je speciaal voor de jarige kunt personaliseren met een leuke foto en tekst.

Zet Abraham in het zonnetje

Abraham wordt je maar één keer en is een bijzondere gebeurtenis die gevierd mag worden. Natuurlijk hoort hier ook een bijzonder verjaardagscadeau bij. Met wat hulp van YourSurprise ontwerp je voor de jarige een origineel cadeau met een door jou gekozen foto en mooie tekst. Zo zorg je ervoor dat de jarige zijn vijftigste verjaardag niet snel zal vergeten en er leuke herinneringen aan heeft!

Originele cadeaus voor een 50e verjaardag voor een man

Wil je Abraham een origineel en persoonlijk cadeau geven? Bij YourSurprise kan je een creatief cadeau naar de jarige sturen met eigen foto en tekst. Hier zijn enkele van de beste originele verjaardaagscadeaus voor Abraham:

  • Een Mega Milka voor de chocoladeliefhebber
  • Een bierpakket om samen te proosten op zijn 50 verjaardag
  • Een leren toilettas voor de opgeruimde mannen
  • Een ballon om hem het echte verjaardagsgevoel te geven

Wat geef je cadeau aan een man van 50 jaar?

Soms lijkt het wel alsof mannen alles al hebben en zijn ze overal tevreden mee. Waar kun je een man die 50 wordt nu nog mee verrassen? Wat dacht je van een bierpakket of gepersonaliseerde fles wijn om samen te proosten op zijn verjaardag. Of is deze man misschien wel een echte keukenprins en maak je hem blij met een prachtig leren schort? Voor de BBQ liefhebbers kan je ook nog een BBQ kookboek of BBQ handschoenen personaliseren. Allemaal met een persoonlijke touch van jou doordat je zelf kiest welke tekst of foto op het cadeau mag komen te staan.

Grappige cadeaus voor een 50e verjaardag voor een man

Sta je te popelen om Abraham zijn 50e verjaardagscadeau te geven? Het plezier van een 50e verjaardag begint natuurlijk bij het geven van een cadeau! Misschien woont de jarige ver weg of ben je niet in de gelegenheid om er te zijn op zijn verjaardag. Gelukkig kun je de jarige direct een grappige foto samen of een leukte tekst op een van onze gepersonaliseerde cadeaus opsturen! Je kunt bijvoorbeeld een foto van de jarige op een stopdas plaatsen, of een tekst met foto op badslippers. En als extraatje kun je nog een leuke verjaardagskaart toevoegen!

Overlevingspakket 50 jaar man

Wil je meerdere cadeaus geven aan Abraham? Dan kun je ook zelf een overlevingspakket maken voor de 50 jarige. Een pakket met allemaal grappige en handige dingen erin met veel humor. Bijvoorbeeld een wandelstok of een kunstgebit. Wat ook heel leuk is om het overlevingspakket 50 jaar mee te vullen is een paar sokken met de foto van de jarige erop. Of een onderbroek met de meest grappige foto van de 50 jarige man. Creër nu zelf een leuk overlevingspakket vol met humor!