Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Met geld koop je alles, maar niet de uitdrukking op zijn gezicht als hij een gepersonaliseerd verjaardagscadeau man opent. Gepersonaliseerde cadeaus zullen meer betekenen voor een man die alles al heeft, dus druk jezelf uit en laat een blijvende indruk achter op je geliefde. 

201 Cadeaus

Je hebt 48 van 201 cadeaus bekeken

Verjaardagscadeaus voor mannen

Een verjaardag is die speciale dag waar je het hele jaar op wacht, het is de dag waarop het leven van iemand wordt gevierd, herinnerd en gewaardeerd.

Juist daarom kan het maken van een leuk verjaardagscadeau voor mannen ingewikkelder zijn dan je verwacht. Je wil er namelijk zeker van zijn dat jouw cadeau voor je man precies is wat hij wil en een oogverblindende glimlach tevoorschijn tovert.

Bovendien zijn er mannen die alles al hebben, soms lijkt het onmogelijk om een origineel en uniek cadeau te vinden! Maar nu komt het mooie, als je de hoop al hebt opgegeven om te slagen voor je originele verjaardagscadeau voor je man, of als je gewoon op zoek bent naar cadeau inspiratie, dan ben je bij Yoursurprise aan het juiste adres!

We hebben niet alleen gedacht aan unieke cadeaus, maar ook aan het nog specialer maken ervan, door de cadeaus stuk voor stuk te kunnen personaliseren. Zo kan je, afhankelijk van je doel, iets creëren dat zijn hart zal verwarmen, dat hem zal verrassen of dat je man laat lachen. Ontdek alle cadeaus voor mannen in de speciale categorie voor mannen cadeaus.

De meest unieke verjaardagscadeaus voor een man

Denk je eraan om een verjaardagsfeest voor je jarige man te organiseren? Ten eerste gefeliciteerd met het geweldige idee! Ten tweede zoals je vast hebt ondervonden is het niet altijd gemakkelijk om de juiste verrassing te vinden die aansluit bij je interesses, ideeën en voorkeuren. Daarom hebben we een aantal verjaardagscadeau-ideeën voor mannen op een rijtje gezet, die je kunnen inspireren om een onvergetelijke dag voor je mannetje te organiseren:

 • Een speciaal diner thuis georganiseerd, waarbij je de tafel kunt versieren met gepersonaliseerde glazen met zijn naam of met een persoonlijke boodschap.
 • Verstop een stuur een speciale wenskaart inclusief een lieve video boodschap. Op deze manier maak je je man duidelijk hoeveel je om hem geeft met een uniek gebaar. Vooral handig voor mannen die ver weg zijn!
 • Een ontspannende dag in een wellnesscentrum of spa, waarbij je je man kan verrassen door een zeer comfortabele gepersonaliseerde badjas uit zijn tas tevoorschijn te toveren.
 • Je kan jouw cadeautje zelf nog mooier maken door het te pakken met een cadeauverpakking die gepersonaliseerd is met een door jou gekozen foto en met een ontwerp dat je zelf maakt!

Verjaardagsgeschenken voor je vriendje

De verjaardag van de man van wie je houdt is zeker weten een van de meest bijzondere momenten van het jaar! Meestal ga je dan iets leuks doen, maar het is ook traditie om een verjaardagscadeau te geven.

Als jullie al heel wat jaren samenzijn kan het moeilijker worden om een geschikt verjaardagscadeau voor je man te vinden, vooral omdat je jouw beste ideeën al hebt gebruikt.

We hebben een verzameling van zeer romantische cadeau-ideeën voor de verjaardag van je vriendje uiteengezet, waar je inspiratie uit kunt halen!

 • Chocolade: voor het meest gulzige vriendje
 • Een klok met jullie foto om aan de muur te hangen
 • Een grote fotopuzzel die je samen kunt leggen
 • Een sneeuwbol met jullie vakantie foto
 • Een leren schort voor achter de barbeque

Verjaardagscadeau ideeën voor mannen: leuk en origineel

Er zijn geen regels om te kiezen wat het perfecte cadeau is onze tip is:

Kies een verjaardagscadeau dat echt belangrijk is voor je man en waar hij voor staat of iets dat jij wil delen met hem. We weten zeker dat als je een origineel verjaardagscadeau voor je man zoekt, de kans groot is dat je veel tijd met je man doorbrengt en dat je vaak iets leuks doet met hem. Dus waarom geef je niet iets dat symbool staat voor het plezier en liefde dat jij voelt als je bij je man bent? Of dat symbool staat voor iets grappigs dat jullie met elkaar hebben meegemaakt?

Je kan bij ons een grote selectie aan leuke cadeaus vinden die zeker weten een glimlach ontlokt aan je man. Bijvoorbeeld:

 • Een gepersonaliseerde mannen boxershort met een foto, logo of andere tekst
 • Voor de Toblerone liefhebbers, een XL formaat Toblerone met zijn naam erop
 • Herensokken gepersonaliseerd met een foto of mijn zijn naam, zodat hij nooit meer die van jou pakt uit de sokkenla!
 • Een straatnaambord met zijn naam en foto, om op te hangen in zijn gedeelte van het huis

Kortom je kunt zoveel unieke en leuke verjaardagscadeaus kiezen, maak het cadeautje vooral persoonlijk!

Verjaardagscadeau voor broers

Soms houden we van elkaar, soms haten we elkaar(Maar natuurlijk nooit echt!). Broers en zussen horen bij je leven, je kiest ze niet uit, maar ze worden wel een fundamenteel onderdeel van je dagelijks leven.

De verjaardag van je broer kan daarom een belangrijk moment voor je zijn. Er zijn mensen die je op de man af vragen “Welk cadeau wil je dit jaar?” en mensen die de jarige broer graag zelf willen verrassen met een speciaal en uniek cadeau.

Hier zijn wat voorbeelden van de meest unieke en bijzondere verjaardagscadeaus voor een broer:

 • Gegraveerde aansteker
 • Voetbal met naam voor de sportieve broer
 • Visitekaarthouder voor de zakelijk ingestelde broer
 • Whiskey Peaky Blinders voor de broer die van de serie houdt