Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Verras jouw werknemers of zakelijke relaties met een persoonlijk relatie geschenk speciaal voor pasen met een logo of tekst naar keuze

83 Cadeaus

Je hebt 48 van 83 cadeaus bekeken

Relatiegeschenken voor Pasen

Pasen is een tijd van vernieuwing en wat is nou een betere manier om dit seizoen te vieren dan met op maat gemaakte relatiegeschenken voor jouw medewerkers en klanten. Deze geschenken zijn een geweldige manier om waardering te tonen voor het harde werk en de toewijding van degenen met wie je zaken doet, en tegelijkertijd de vreugde van deze leuke feestdagen te verspreiden.

Van chocolade tot geschenksets, er is een breed assortiment aan cadeaus om uit te kiezen. Overweeg bij jouw relatiegeschenken voor Pasen een cadeau dat vreugde brengt en een passend thema heeft. Één van de meest gekozen relatiegeschenken voor Pasen is chocolade. Iedereen houdt ervan en je hebt een ruime keuze aan producten, zoals onze Toblerone met paasthema, bonbons gevuld met praline , mega repen en voor de snoepliefhebbers, potten gevuld met onder andere winegums, tumtum of mini beertjes!

Je kan ook jouw eigen logo of een paas ontwerp rechtstreeks op onze chocolade laten drukken.

Andere populaire cadeaus zijn paasmokken, wijnpakketten of onze bloemen.

Of je er nu voor kiest om je logo op de verpakking te zetten of direct op het cadeau zelf, je paascadeaus personaliseren met een logo is een effectieve manier om een ​​blijvende indruk achter te laten.

Wij kunnen jouw logo bedrukken, graveren of borduren op elk geschenk naar keuze, voor een uniek relatiegeschenk.

Het personaliseren van je relatiegeschenken voor Pasen met jouw bedrijfslogo of branding is ook een geweldige manier om je merk naar buiten te brengen en waardering te tonen voor je klanten en medewerkers.

Neem vandaag nog contact met ons op om het perfecte relatiegeschenk voor Pasen voor jouw bedrijf te vinden.