Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil je iemand verrassen met een unieke puzzel? Ontwerp dan zelf een puzzel met de leukste foto(‘s)! Een fotopuzzel kun je laten maken voor alle puzzelniveaus: ze zijn er vanaf 23 tot en met 1000 stukjes. Een origineel cadeau voor jong en oud! 

13 Cadeaus

Je kan nu zelf een puzzel maken

Gek op puzzelen, of ken je een puzzel fanaat? Laat dan bij ons een puzzel maken met foto. Leuk voor jezelf, maar ook om als cadeau te geven. Bij YourSurprise vind je puzzels van 30, 96, 120, 500, 1.000 en 1.500 stukjes. Ook hebben we een puzzel in hartvorm, ideaal voor Valentijn.

Fotopuzzel met eigen foto

Op zoek naar een origineel cadeau voor je vriend, moeder, vrouw of jezelf? Laat dan met je eigen foto en tekst een persoonlijke puzzel maken. Bij YourSurprise hebben we meerdere fotopuzzels, met allemaal een verschillend aantal stukjes. Zo kun je zelf voor iedereen een legpuzzel maken. Leuk als uniek verjaardagscadeau of laat een Moederdag puzzel of vaderdag puzzel bedrukken als persoonlijk Moederdag of vaderdag cadeau. Jouw ontwerp maak je makkelijk en snel in onze gebruiksvriendelijke editor. YourSurprise drukt daarna jouw ontwerp met zorg en liefde op de puzzelstukjes voor het beste resultaat.

Hoeveel puzzelstukjes voor welke leeftijd?

Wist je dat puzzels met 1.000 stukjes al geschikt zijn voor kinderen vanaf 12 jaar? Waarschijnlijk zijn ze er wel even mee zoet! Wil je een puzzel ingewikkelder maken, kies dan voor een foto met veel kleuren die ook nog eens veel herhaald worden op de foto.

Hoe moeilijk is elke puzzel?

Het spreekt voor zich dat je een kleine puzzel met 23 stukjes foto redelijk snel in elkaar kunt zetten. Maar hoe meer stukjes, hoe lastiger de puzzel wordt. Toch? Ja en nee. Een puzzel van 500 stukjes met een moeilijke afbeelding, kan ingewikkelder zijn dan een van 1.000 stukjes met een eenvoudigere afbeelding. De moeilijkheidsgraad hangt dus niet alleen af van het aantal stukjes, maar ook van de gekozen foto. De grootste puzzel telt 1500 stukjes.

Hoe lang doe je over een puzzel van 1.000 stukjes?

Hoe lang je over een puzzel van 1.000 stukjes doet, is lastig te zeggen. Tijdens het NK puzzelen in 2017 verbrak een groepje van 4 mensen het record, zij legden de puzzel in 1 uur en 29 minuten en 30 seconden! Maar dan waren ze wel met z'n vieren aan het "puuzelen"!

De techniek achter puzzelen

Wat is handiger? Eerst de randjes leggen of eerst de kleuren bij elkaar zoeken? Intuïtief zou je misschien zeggen dat het makkelijker is om eerst de randen te leggen, maar echte experts menen dat het eigenlijk beter is om eerst op kleur te sorteren. Je slaat dan twee vliegen in één klap omdat je vanzelf de randjes vindt.