Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een dienblad met foto is een super leuk en persoonlijk cadeau om te geven. Laat je leukste foto’s afdrukken en serveer voortaan drankjes en hapjes in stijl. Ga gauw aan de slag met het personaliseren van jouw dienblad.

14 Cadeaus

Dienblad met foto en tekst

Dienbladen zijn veelzijdig en kunnen zowel functioneel als stijlvol zijn. Normaal gesproken zijn ze bedoeld om eten of drinken op te serveren, maar ze passen ook in elke ruimte. Onze gepersonaliseerde dienbladen zijn zowel functioneel als stijlvol en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Gepersonaliseerd dienblad met jouw foto(s) en/of tekst

Onze houten dienbladen kunnen gepersonaliseerd worden met de foto, collage, namen, logo en/of tekst naar jouw keuze om zo het perfecte cadeau te maken. Het enige dat je hoeft te doen is de maat en de kleur selecteren, waarna de gekozen foto(s) en/of tekst naar keuze kan worden toegevoegd. Jouw design zal in het midden van het dienblad worden geprint, volledig in kleur met een mooie glanzende look.

Gepersonaliseerde dienbladen in verschillende maten en kleuren

Onze gepersonaliseerde dienbladen zijn verkrijgbaar in twee maten; medium (33 x 20 cm) en large (43 x 28 cm) en in de kleuren zwart en beige. Elk dienblad heeft handige handvaten aan elke kant van het dienblad en heeft een houten kader met stevig hardborden middelstuk. Jouw design is compleet gemaakt met een glanzende coating, wat er fantastisch uitziet en makkelijk is schoon te maken.

Gepersonaliseerd dienblad voor voor een jubileum of Valentijnsdag

Als er een romantische gebeurtenis aankomt en je wilt je partner verrassen met een ontbijt op bed, dan zijn onze gepersonaliseerde dienbladen perfect. Voeg jullie favoriete foto toe met een lief bericht en je partner zal heel de dag met zijn hoofd in de wolken zijn! Je zou zelfs een stap verder kunnen gaan en een huwelijksaanzoek kunnen toevoegen, die zichtbaar wordt na het ontbijt op bed. Origineel en heel romantisch!

Gepersonaliseerd dienblad voor vaderdag

Een van de klassieke verrassingen voor moederdag of vaderdag is ontbijt op bed, geserveerd bij hun kinderen. Hoewel het ontbijt niet altijd perfect is, zal een gepersonaliseerd dienblad een lach op hun gezicht brengen.

Gepersonaliseerd dienblad voor kerst

Of je nou Kerst viert met wat warme chocolademelk en hapjes, of de dag begint met een kop koffie of thee voordat je de cadeaus gaat openen, onze gepersonaliseerde dienbladen brengen het perfecte kerst gevoel. Voeg je favoriete foto’s van vorige Kerst toe, de lyrics van je favoriete Kerstnummer of je eigen design.

Gepersonaliseerd dienblad voor in de keuken

Wij mensen kunnen niet alles tegelijkertijd dragen. Daarom kun je je leven makkelijker maken met een gepersonaliseerd dienblad. Of je nou dinner maakt voor je familie, drankjes voor vrienden of hapjes voor jezelf en je partner, een gepersonaliseerd dienblad is precies wat je nodig hebt.

Gepersonaliseerd dienblad voor thuis

Dienbladen zijn niet alleen gemaakt om eten en drinken op te serveren, maar het zijn ook mooie toevoegingen aan je huis. Voeg een gepersonaliseerd dienblad toe aan je bijzettafel met een boeket bloemen, kaarsen of tijdschriften voor een mooie, overzichtelijke look. Personaliseer je dienblad met een design naar keuze als decoratie, of geef hem aan je geliefden.

Gepersonaliseerd dienblad voor een feest of bruiloft

Bij bruiloften en feesten zijn er vaak grote groepen mensen aanwezig. Onze gepersonaliseerde dienbladen zijn perfect hiervoor. Ze zijn namelijk niet alleen praktisch voor de dag zelf, maar brengen ook mooie herinneringen met zich mee als het klaar is. Serveer je champagne, cocktails of hapjes met je eigen gepersonaliseerde dienbladen.