Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Toon je liefde met gepersonaliseerde kaarsen. Of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag, moederdag, een jubileum of een trouw, gepersonaliseerde kaarsen met foto zijn speciaal en attent. Zelfs nadat de was is verdwenen.

10 Cadeaus

Kaars bedrukken met foto

Zoek je een origineel cadeau voor een housewarming, een communie, een doop of een andere gelegenheid? Geef dan eens een kaars met foto cadeau! Bij YourSurprise ontwerp je eenvoudig je eigen kaars, helemaal naar eigen smaak. We maken de kaars al vanaf 1 stuk speciaal voor jou. Vandaag besteld is morgen in huis.

Kaars in glas bedrukt met foto

Je kunt kiezen uit verschillende kaarsen die je wilt laten bedrukken. Zo kun je kiezen voor een kaars in een glas of een gewone ‘losse’ kaars. Je kunt kiezen uit een grotere ronde kaars in glas van 10x10x10 of een iets kleinere ronde van 8x9x9 cm. Het voordeel van de kaars in glas is dat je het glas opnieuw kunt gebruiken als de kaars opgebrand is. Je kunt er een waxinelichtje in doen of het glas gebruiken als plantenpotje of pennenbakje. Op die manier blijft je cadeautje dus altijd handig.

Er zijn verschillende designs om uit te kiezen. Je kunt één grote foto uploaden of één grote tekst laten plaatsen. Je kunt ook kiezen uit een van onze designs waarbij je de foto in een leuke achtergrond plaatst met diverse printjes. Ook hebben we de printjes met daarop een voorletter, je kunt dus ook een kaars met daarop de eerste letter van iemand z’n naam geven.

Zoek je een leuk cadeau voor Moederdag? Kies dan uit van onze mooie moederdag designs om je moeder mee te verrassen.

Bedrukking op de kaars zelf

Je kunt je foto natuurlijk ook direct op de kaars laten drukken. Je kunt dan kiezen uit drie formaten namelijk 9x10, 13x7, of 19x10 cm. De branduren liggen tussen de 40-60 uur, je kunt dus een flinke tijd genieten van je zelf ontworpen kaars. Ook bij deze kaars kun je kiezen tussen verschillende designs: je kunt één foto over de hele kaars laten drukken of een fotocollage maken. Ook hier zijn er verschillende designs die wij al voor je gemaakt hebben, waardoor je de kaars ook kunt geven als kraamcadeautje, kerstcadeau, huwelijkscadeau of liefdescadeau. Zo maak je bijvoorbeeld in een handomdraai een kaars met daarop Mr & Mrs met de achternaam van het pas getrouwde koppel.

Communiekaars, paaskaars of adventskaars

Ben jij op zoek naar een originele communiekaars, paaskaars of adventskaars? Zoek niet verder, maar maak ‘m gewoon zelf. In onze online editor vind je al diverse designs met teksten zoals ‘Gefeliciteerd met je eerste communie’. Voor Pasen vind je kaarsen met een haasje, bloemetje of een paasei en de tekst Vrolijk Pasen. De adventskaars is natuurlijk helemaal in kerststijl! Upload nog je eigen foto of tekst en wij bedrukken de kaars helemaal naar wens.

Geurkaarsen bedrukken met eigen foto of tekst

Ontzettend leuk als relatiegeschenk, bedankt-cadeautje voor een huwelijk of bij een housewarming is de geurkaars. De geurkaars zit in een blikje, is wit van kleur en ruikt naar vanille. Op het blikje kun je iets naar eigen keus laten bedrukken. Zo kun je er een persoonlijke boodschap op laten zetten (‘Bedankt dat je bij ons huwelijk was’) maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een logo of foto. Wat jij ook maakt, wij drukken het op het blikje van de geurkaars. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar vanaf 10 stuks.

Kaars met foto als condoleance cadeau

Veel mensen willen rondom het overlijden van een dierbaar persoon iets moois doen met kaarsen. Denk aan het branden van een kaars op de begrafenis of crematie van de overleden dierbare. Wat is er meer gepast dan een kaars met daarop de mooiste foto van de overleden persoon? Het zal nooit het verdriet wegnemen, maar het is wel een mooi gebaar en geeft de uitvaart iets meer warmte.

Veel mensen vinden troost als zij thuis een gedenkplek maken met kleine herinneringen aan hun overleden dierbare. Denk aan een klein altaar of herdenkingsplekje met een foto. Vaak staat daar ook een kaarsje. Je kunt het gedenkplekje een warme uitstraling geven door hier een kaars neer te zetten met de foto van de overleden dierbare.

Zoek je een mooi cadeau om familie of vrienden te geven rondom een overlijden? Dan kan een mooie kaars in een glazen houder een passend cadeau zijn. Het glas kan opnieuw gevuld worden of je kunt er een waxinelichtje in doen. Op die manier geef je de nabestaanden de mogelijkheid om een herdenkingsplek in te richten een bijzondere uitstraling.