Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Maak jouw wijnbeleving nog leuker met onze prachtige collectie gegraveerde wijnglazen. Kies een wit of rood wijnglas en voeg je naam, tekst en/of ontwerp naar keuze toe om het ultieme cadeau te maken!

12 Cadeaus

Wijnglas graveren

Laat een mooi wijnglas graveren met een persoonlijke gravure en creëer een uniek cadeau voor elke gelegenheid. Een gegraveerd wijnglas is een prachtige toevoeging aan elke tafel, helemaal wanneer het wijnglas is voorzien van een persoonlijke tekst.

Gegraveerde wijnglazen als uniek cadeau

Gegraveerde wijnglazen hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en zijn uniek als cadeau. Laat bijvoorbeeld prachtige glazen graveren als huwelijkscadeau of verjaardagscadeau. Met gegraveerde glazen wordt ieder toostmoment vanzelf speciaal!

Wijnglazen graveren in stijl

Wil je iemand in stijl verrassen met een persoonlijk cadeau? Laat dan prachtige wijnglazen graveren met eigen naam en tekst, en maak de wijnglazen compleet met een uniek design. Je kunt kiezen voor gepersonaliseerde rode wijnglazen of gepersonaliseerde witte wijnglazen, die verkrijgbaar zijn in een set of als enkel wijnglas. Een gegraveerd glas is een mooi cadeau voor iedere gelegenheid, zoals een jubileum, of als relatiegeschenk. Maar ook rond de jaarwisseling kun je een gegraveerd glas cadeau doen, sterker nog, in dat geval is een gegraveerd champagneglas uitermate geschikt!

Je kan ook kiezen uit ons assortiment gepersonaliseerde glazen met naam.

Meer dan alleen wijnglazen met naam

Bij Yoursuprise hebben we niet alleen unieke wijnglazen, maar ook andere glazen die je kan voorzien met naam. Voor de bierdrinker hebben we bierglazen en voor de wisky drinker, wiskyglazen.

Welke soorten gepersonaliseerde wijnglazen zijn er?

Je vindt twee soorten gegraveerde wijnglazen op onze website: rode wijnglazen en witte wijnglazen.

De variatie zit hem in de vorm, de grootte en het type wijn waarvoor ze ontworpen zijn. Rode wijnglazen hebben een vollere, rondere kom zodat je je neus in het glas kunt steken om de aroma's goed in je op te nemen. In onze rode wijnglazen kan tot 530 ml. Witte wijnglazen zijn iets kleiner en minder rond. Deze glazen hebben een inhoud tot 370 ml wijn. Voor liefhebbers van bubbels zijn de champagneglazen een uitstekende keuze.

Als je op zoek bent naar een groter cadeau, hebben we ook cadeausets met zowel wijn als glazen of giftboxes met hapjes en bijpassende cadeaus.

Hoe worden wijnglazen gegraveerd?

Onze wijnglazen worden gepersonaliseerd met een hoogwaardige lasertechniek die de beste precisie en nauwkeurigheid garandeert bij het graveren van de door jou gekozen ontwerp of tekst op je wijnglazen. De krachtige straal verdampt het materiaal, in dit geval glas, etst daardoor het oppervlak en creëert het door jou gewenste ontwerp.

Hoe kan ik een gepersonaliseerd wijnglas maken?

Je eigen gegraveerde wijnglas maken is makkelijker dan je misschien zou denken. Of het nu een persoonlijk cadeau is of een unieke toevoeging aan je eigen collectie, elke stap in het proces is simpel en snel.

  1. Eerst kies je je glas. Zorg ervoor dat je een wijnglas kiest dat past bij het soort wijn dat gedronken gaat worden.
  2. De volgende stap is het ontwerpen van je gravure. Dit kan een naam, een korte boodschap of een eenvoudig ontwerp zijn. Ga naar de editor vanaf onze productpagina en klik op personaliseren.
  3. Ga verder met je bestelling. Gefeliciteerd! Als je deze stappen volgt, heb je een uniek gegraveerd wijnglas. Het persoonlijke tintje maakt je glas een extra speciale toevoeging aan feesten en partijen.

Kan ik gegraveerde wijnglazen maken met een naam of tekst?

Absoluut! Onze wijnglazen kunnen worden gepersonaliseerd met een tekst of naam naar keuze. Typ je gewenste tekst in onze editor en kies waar je de tekst wilt plaatsen. Je kunt ook een ontwerp toevoegen uit onze uitgebreide selectie in de editor.

Kan ik wijnglazen personaliseren met foto's?

Bij bestellingen vanaf 18 stuks heb je de mogelijkheid om niet alleen een tekst of een naam toe te voegen, maar ook een gegraveerde foto of logo. Voor kleinere bestellingen vanaf 1 stuk, bekijk dan onze wijnglazen met foto.

Zijn gepersonaliseerde wijnglazen vaatwasmachinebestendig?

De lasertechniek die voor de glazen wordt gebruikt, laat een langdurige afdruk achter op het glas, waardoor ze veilig in de vaatwasser kunnen.