Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ben je op zoek naar unieke kerstdecoratie? Geef jouw huis extra sfeer met gepersonaliseerde kerstversiering. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstbal met foto? Zo hang je de mooiste herinneringen in de boom dit jaar. Ook super leuk om cadeau te geven! 

42 Cadeaus

De mooiste gepersonaliseerde kerstballen met foto voor in de boom

Iedereen wil de mooiste kerstballen om de kerstboom te versieren. Laat daarom je een kerstbal bedrukken met je eigen foto of eigen tekst, we hebben verschillende ontwerpen.

Helemaal populair zijn transparante kerstballen met je eigen foto erin of naam erop die, zo kan je de kerstboom versieren met een persoonlijke kerstbal.

Of je nu voor glazen kerstballen, doorzichtige kerstballen of kerstballen van keramiek gaat; bij ons kan je alle kerstballen personaliseren! Je kan alleen niet uit verschillende vormen kiezen wat kerstballen zijn altijd rond!

Je hoeft alleen maar je afbeelding toe te voegen, en je set kerstballen voor kerstmis is gemaakt. Dan heb jij in ieder geval voor kerstversiering gezorgd die niemand anders heeft.

Super originele versieringen: kerstballen met je eigen foto erin

Je wil de kerstboom dit jaar erg leuk gaan versieren? Dan zijn kerstballen met foto de perfecte keuze.

In de kerstbal kun je jouw leukste foto laten plaatsen, hierdoor krijg je dus een echte unieke gepersonaliseerde kerstbal. Kies voor een foto samen met je (nieuwe) geliefde, je familie, opa of oma of je kleine nichtje of neefje. Zeker als je Kerst niet samen door kunt brengen, kun je op die manier toch nog een beetje naar je familie kijken! De plastic

De kerstballen zijn natuurlijk ook een leuk idee als je iemand met Kerst wil verrassen met een leuk cadeautje. Stuur opa en oma een kerstbal met daarin de foto van hun kleinkinderen, stuur je broer of zus een foto met jullie pasgeboren baby of verras je geliefde met een kerstbal met jullie mooiste foto! De kerstbal is natuurlijk ook ontzettend leuk om cadeau te doen aan vrienden.

Je maakt je kerstbal met foto heel eenvoudig in onze online editor: upload je mooiste foto, plaats ‘m in het rondje en voeg eventueel een leuke tekst toe. In het voorbeeld kun je zien hoe je kerstbal gaat worden, ben je er helemaal blij mee? Bevestig je ontwerp en wij gaan meteen aan de slag om jouw kerstbal te maken!

Glazen kerstballen met naam

Ben je op zoek naar mooie glazen kerstballen, gepersonaliseerd met je naam of die van iemand anders? Je kunt kiezen uit een mooie rode, gouden of zilveren kerstbal.

In onze online editor vind je de leukste designs met bijvoorbeeld een rendier, een maretak, Mr & Mrs first Christmas, een autootje met een kerstboom of gewoon een leuke tekst.

Ben je net getrouwd en vier je dit jaar jullie eerste kerst als getrouwd stel? Verras je partner dan dus met zo'n leuke glazen kerstbal!

Geef een Baby's eerste kerstbal cadeau

Ontzettend leuk voor een stel dat net voor kerst ouders zijn geworden, of natuurlijk als cadeautje voor opa, oma, tantes en ooms: baby's eerste kerstbal.

Ben je zwanger en wil je jouw vrienden en familie op een originele manier laten weten dat er een kleintje aankomt? Upload dan de foto van de echo en laat die in de kerstbal bedrukken.

Geef de gepersonaliseerde kerstbal cadeau en kijk naar hun reactie.

Gepersonaliseerde kerstballen maken

Hoe makkelijk is het nou eigenlijk om gepersonaliseerde kerstballen te maken. Bij ons kan je eenvoudig een foto kerstbal maken. Zo kan je de kerstboom versieren met iets unieks.

We laten zien welke stappen je moet doorlopen om je kerstbal met foto te laten bedrukken:

  1. Kies een kerstbal: de doorzichtige kerstbal of transparante kerstballen met foto zijn de populairste
  2. Voorzie jouw gekozen kerstbal van een foto
  3. Wij bedrukken de kerstbal met jouw foto en sturen hem naar je toe! Resultaat: een foto kerstbal

Zo zie je een persoonlijke kerstbal kan je zo laten bedrukken, het personaliseren is een fluitje van een cent en zo heb je unieke kerst decoratie. Dat zullen jouw ontvangers niet snel vergeten.

Kerstster met je eigen foto

Naast kerstballen, hebben we ook leuke kerststerren die je kunt personaliseren en in de boom kunt ophangen. Net als bij de bal, kun je jouw mooiste foto eenvoudig uploaden in onze online editor en een persoonlijke tekst toevoegen. De kerstster is gemaakt van stevig plastic en dan kun wel tegen een stootje! Gebruik deze gepersonaliseerde ster als decoratie voor in de boom

Aluminium kersthangers in de vorm van een hart of ster

Ontzettend leuk en mooi zijn de aluminium kersthangers in de vorm van een hartje of een ster. Op deze hangers drukken we jouw mooiste foto af en bevestigen er een lief rood lintje aan zodat je de ster meteen op kunt hangen in de boom. Ook hier kun je naast een foto kiezen voor een persoonlijke boodschap. Super leuk om vrienden en familie mee te verrassen!