Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

28 cadeaus

Glazen graveren

Zoek je een origineel cadeau of een leuk kleinigheidje? Heb je wel eens aan een gegraveerd glas gedacht? Bij YourSurprise kun je een eigen ontwerp laten graveren in een wijnglas, champagneglas, theeglas, whiskyglas, bierglas of waterglas. Met behulp van de nieuwste technieken laseren we jouw ontwerp haarfijn in het glas. Het glas is dus vaatwasserbestendig. Ook kan de opdruk niet in de vaatwasser vervagen of slijten en blijft dus ook na veelvuldig gebruik mooi.

Wijnglazen

Een wijnglas met eigen naam is een ontzettend leuk cadeau voor de vader, moeder, oom, tante, vriend of vriendin die wel van een wijntje houdt. Je kunt natuurlijk ook een persoonlijke tekst laten graveren, zodat de ontvanger altijd aan jou moet denken als hij of zij weer een glaasje wijn inschenkt. Waar je ook voor kiest, we kunnen jouw ontwerp graveren in witte wijnglazen of rode wijnglazen. We graveren al vanaf 1 stuk. Wil je meer glazen laten graveren? Geen probleem!

Bierglazen en bierpullen

Ook voor de bierliefhebber kun je een glas laten graveren. In ons assortiment vind je bierglazen op voet, bierglazen voor witbier en een heuse bierpul.

Gin Tonic Glas

Is iemand echt helemaal gek van Gin Tonic? Wat is dan leuker dan een Gin Tonic glas met zijn of haar eigen naam. Het Gin Tonic glas is van hoge kwaliteit en heeft de ‘grote bel’ zoals je van een Gin Tonic glas verwacht!

Shotglaasjes

Zoek je een cadeautje voor iemand die zonder blikken of blozen een paar shotjes at? Dan maak je die persoon vast blij met shotglaasjes met zijn of haar eigen naam erop gegraveerd.

Whiskyglas

Zoek je een leuk cadeau voor een whisky-liefhebber? Wij weten zeker dat whisky beter smaakt uit een speciaal whiskyglas met eigen naam. Met dit cadeau maak je de echte liefhebber vast heel blij.

Champagneglazen

Als je echt wat te vieren hebt, dan wil je dat natuurlijk doen met een glaasje bubbels. Wat is een leuker cadeau dan champagne flutes met daarop iemand zijn naam gegraveerd?

Longdrinkglazen en waterglazen

Al die alcohol is niet goed voor een lichaam. Wil je iemand mooie glazen cadeau geven, dan zijn hebben we in ons assortiment ook mooie longdrinkglazen en waterglazen.

Hoe graveren wij onze glazen?

Met behulp van de nieuwste technieken kunnen we op allerlei soorten glazen graveren. Dit doen we met behulp van een laser die jouw opdruk in het glas graveert. Je opdruk is hierdoor veilig voor slijtage en kan gewoon in de vaatwasser. Doordat we met de nieuwste technieken werken, kunnen we enorm veel verschillende opdrukken graveren. In onze online editor kun je eenvoudig een opdruk selecteren of je eigen opdruk maken. Alle glazen worden gegraveerd in onze werkplaats in Zierikzee! Na het graveren doen we de glazen voorzichtig in speciale verzenddozen om ervoor te zorgen dat de glazen heel geleverd kunnen worden!