Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je een mooie pen met gravure? Laat dan een premium pen graveren met initialen of een naam en geef een uniek cadeau. Een gegraveerde pen is een mooi cadeau bij veel gelegenheden, zoals afstuderen, een nieuwe baan of een jubileum. Ook als relatiegeschenk zit je met een gegraveerde pen goed. Voor wie wil jij een pen laten graveren? 

28 Cadeaus

Pennen graveren met naam of tekst

Wil jij iemand verrassen met een mooi en blijvend cadeau? Geef dan een vulpen of balpen gegraveerd met naam of tekst cadeau.

Een gepersonaliseerde balpen is een mooi cadeau voor: * een werkjubileum * het behalen van een diploma of certificaat * als bedankje * als huwelijkscadeau * het bereiken van het pensioen of gewoon omdat iemand veel schrijft en altijd voor je klaar staat!

Vulpennen laten graveren

Wil jij iemand nog verrassen met een echte mooi vulpen van Parker? In ons assortiment vind je een aantal mooie vulpennen die je direct online kunt bestellen en laten graveren. Je kunt kiezen uit een vulpen voor rechtshandige of linkshandige mensen. Wij graveren zo'n beetje alles op de pen wat jij wilt: een naam, een datum of een kleine tekst. Je kunt tot 12 tekens laten graveren en als je dat wilt kun je er iets moois bij zetten zoals een hartje, sierlijke lijnen, bloemetjes etc. Een vulpen met naam is een mooi en dierbaar cadeau dat ook nog eens lange tijd mee gaat!

Balpennen laten graveren

In het assortiment vind je diverse balpennen van Waterman, Parker of Viva Pens in diverse kleuren. Je kiest direct online de pen naar keuze en geeft de naam of datum op die je op de pen gegraveerd wilt hebben.

Andere mooie kantoorartikelen laten personaliseren

Wil je naast de pen nog iets anders cadeau geven? Je kunt ook andere kantoorartikelen laten personaliseren. zoals een gepersonaliseerde agenda die je helemaal naar eigen keuze kunt laten ontwerpen of een mooi notitieboekje. Upload een mooie foto, kies uit een van onze leuke designs, voer een naam in en je maakt in een handomdraai een persoonlijk cadeau.