Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wie gun jij een heerlijke fles bubbels? Een goede fles champagne is uiteraard de klap op de vuurpijl met Oud en Nieuw. Niet alleen is het mogelijk bij YourSurprise om je eigen etiket voor een fles champagne te ontwerpen. Je kunt er ook voor kiezen een luxe houten kist voor de champagne te laten bedrukken met je eigen ontwerp. Dat is perfect voor met Oud en Nieuw. In dit blog vertellen we je alles over de vier champagnesoorten in ons cadeau assortiment. Proost!

Moët & Chandon Champagne

Moët & Chandon (officieel Moët et Chandon) is het grootste champagnehuis ter wereld en bestaat al ruim 250 jaar. Deze Moët & Chandon is een overheerlijke mousserende champagne. De druivensoorten Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier komen allemaal uit Frankrijk. De Brut Impérial heeft een neus van lindebloesem, brooddeeg en toast. De smaak is levendig en zacht. Deze fles champagne is perfect bij oesters, maar ook als je iets geweldigs te vieren hebt.

Piper Heidsieck champagne

De Piper-Heidsieck Brut is de grote trots van Piper-Heidsieck Champagne, deze heerlijke drank bestaat voor een groot deel uit Pinot Noir druiven maar ook Pinot Meunier en Chardonney druivenrassen. De Piper-Heidsieck Maison is een van de 10 oudste champagnehuizen en heeft een verschillende tijdperken overleeft, oorlogen, overheden en slechte oogsten. Dit familiebedrijf laat zien een uitzonderlijk goed wijnhuis te hebben. Deze Piper Heidsieck Brut heeft fruitige smaken van rijpe appel en peer en is sappig en open van karakter.

Cava Palau Gazo Brut champagne

De wijngaarden van Palau vind je terug in de schitterende regio Penedès van Spanje. Hier is het klimaat perfect voor het verbouwen van de drie druivensoorten Macabeo, Xarel-lo en Parellada. Er wordt alles aan gedaan om de Spaanse trots hoog te houden en dat proef je terug in de rijke smaak en geur van deze Cava. Deze drank is fruitig met vooral aroma’s van groene appel, met een zachte, ronde afdronk.

René Schloesser champagne

René Schloesser zelve is de oprichter van het beroemde Franse Champagnehuis Tribaut—Schloesser. Als tiener in Zwitserland, begon hij te werken in de wijngaarden rondom Reims. Maar hij maakte vanwege de economische crisis de overstap naar champagne. Daar zijn wij maar al te blij mee, want deze mix van druivensoorten Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier zijn overheerlijk. Deze René Schloesser champagne heeft fijne aroma’s van appel, abrikoos en gedroogd fruit. Heerlijk om op Oudjaarsavond van te genieten.

Moët et Chandon Brut Imperial 750ml

Moët et Chandon Brut Imperial 750ml

Palau Gazo Cava 750ml

Palau Gazo Cava 750ml

Rene Schloesser champagne 750 ml

Rene Schloesser champagne 750 ml

Kidibul

Kidibul

Fijne accessoires voor champagne en ook bubbels voor de kids

Natuurlijk zullen we de accessoires om fijn te kunnen genieten van champagne niet vergeten. Zorgt dat je met Oud en Nieuw je champagne goed gekoeld hebt, zodat iedereen optimaal van de bruisende bubbel kan genieten. Hoe leuk zou het zijn als iedereen kan proosten met unieke champagneglazen? Je kunt champagneglazen al laten personaliseren vanaf 1 stuk, maar ook vanaf zes. Dat wordt proosten! Uiteraard staan we ook stil bij de kleinste vierders van Oud en Nieuw. Onze Kidibul kinderchampagne heeft een fijne appel-aardbei smaak en bevat zachte bubbels. Maar een champagnefles gevuld met overheerlijke chocolaatjes doet het ook ontzettend goed op Oudjaar. Geniet met z’n allen van de lekkerste Mars, Snickers, Twix, Milky Way, Bounty, Maltezers, Dove en Dove Caramel chocolaatjes.

Champagneglazen

Champagneglazen

RVS wijnkoeler

RVS wijnkoeler

Celebrations mix

Celebrations mix

Blog

Blog