Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Duurzame Valentijnscadeaus

5 duurzame & gepersonaliseerde Valentijnscadeaus

We zijn ons allemaal bewust van de problemen waarmee onze geliefde planeet Aarde wordt geconfronteerd. Sommige mensen kiezen ervoor om duurzamer te leven, met een focus op de producten die ze consumeren en om hulpbronnen te sparen met herbruikbare en milieuvriendelijke artikelen.
Ken jij iemand die groen leeft en een inspiratie is voor iedereen die je kent?
Verras deze Valentijnsdag je speciale persoon met een duurzaam cadeau waarmee je laat zien dat je om het milieu geeft en ze tegelijkertijd sprakeloos maakt!

Geweldige groene cadeaus

Valentijsndag

Tip #1: Weg met dat plastic!

Soms kost het maar een kleine inspanning om een duurzamer leven te leiden. Het elimineren van plastic uit flessen of bekers is iets dat niet veel moeite kost, maar wel een grote impact heeft!
Een gepersonaliseerde herbruikbare waterfles is een geweldig milieuvriendelijk cadeau.
Degenen die een milieuvriendelijke stijl aannemen, hebben waarschijnlijk al een waterfles in hun tas, maar wist je dat het mogelijk is om je eigen unieke gepersonaliseerde fles te maken?
Je kunt de foto en/of tekst van je keuze toevoegen aan de waterfles of kiezen uit een brede selectie leuke ontwerpen.

Om het een perfect cadeau voor Valentijnsdag te maken, kun je een mooie foto van je speciale persoon toevoegen of een momentopname die tijdens een van je reizen is gemaakt.

Tip #2: Duurzaamheid in de keuken!

Wist je dat je aan de eettafel heel eenvoudig plastic kunt elimineren? Veel afval komt van de flesjes die je in de supermarkt koopt, die belanden in de prullenbak zodra ze leeg zijn.
Ze vervangen door een herbruikbare glazen fles is een snelle oplossing en het milieu zal je dankbaar zijn!
Op onze YourSurprise website vind je twee soorten glazen flessen die gepersonaliseerd kunnen worden met een gravure.

We hebben ook een selectie keukenaccessoires met een focus op duurzaamheid, perfect voor wie graag tijd doorbrengt met het bereiden van heerlijke gerechten in de keuken.
Onze houten snijplanken zijn bijvoorbeeld FSC-gecertificeerd, waardoor ze milieuvriendelijk zijn omdat ze economisch en sociaal duurzaam bosbeheer ondersteunen.
Een schort is een must in de keuken. Kijk eens naar ons gerecyclede leren schort, gemaakt van hoogwaardig leerafval - niets wordt weggegooid!

Tip #3: Milieuvriendelijk onderweg!

Afhaalkoffie is de ideale oplossing voor wie geen tijd heeft om thuis van zijn koffie te genieten, maar niet zonder zijn dagelijkse dosis cafeïne kan. Als jouw speciale iemand altijd een papieren beker vol met hun favoriete drankje heeft, verras ze dan met een mooie thermische beker! Het praktische handvat en de luchtdichte deksel zorgen ervoor dat ze hun drankje overal mee naartoe kunnen nemen en minder afval hebben! De mok houdt drankjes ook lang warm.

Tip #4: Fantastische duurzame bloemencadeaus!

Bloemen zijn een klassieker als het om Valentijnsdag gaat; ze zijn kleurrijk en geurig en een mooie manier om tegen iemand te zeggen dat ik van je hou. Als je vorig jaar koos voor een prachtig boeket rode rozen, maar dit jaar op zoek bent naar een groenere optie, dan hebben we je gedekt.
Gedroogde bloemen zijn een geweldige manier om een cadeau te geven dat lang meegaat. Een verse bos bloemen, hoewel mooi, verliest vrij snel zijn glans. Een boeket droogbloemen gaat gemiddeld 6 maanden mee!

Tip #4: Eco-vriendelijk shoppen!

Wegwerpboodschappentassen zijn een zeer vervuilend product dat in rivieren en oceanen terechtkomt en enorme milieuschade veroorzaakt. Als je favoriete persoon milieubewust is, zullen ze blij zijn met een gepersonaliseerde draagtas voor al hun boodschappen. Selecteer je favoriete ontwerp, voeg een foto en/of tekst toe om het jouwe nu te maken!

Tip #5: Briljante duurzame beautycadeaus!

Schoonheidsproducten gebruiken vaak materialen die niet kunnen worden gerecycled of die het milieu kunnen vervuilen. Verras de liefde van je leven met een gepersonaliseerde Love, Beauty & Planet cadeauset, inclusief veganistische lichaamsverzorgingsproducten in gerecyclede en recyclebare plastic verpakkingen.

Heb je jouw Valentijnscadeau nog niet gevonden? Bekijk onze selectie cadeaus en kies je favoriet!


Bekijk alle Valentijncadeaus>