Originele Cadeau Juf cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 23796 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Hildaop 12-12-17

"Mooi gemaakt, en snel, en op tijd ontvangen!!! "

10 van 10
Wietskeop 12-12-17

"Mooie kwaliteit en snelle levering "

10 van 10
W.op 12-12-17

"De broodplank is een mooi product van goede kwaliteit en de levering was zeer snel. "

8 van 10
Zeg bedankt juf met een uniek cadeau!

Cadeau juf

Een juf is vaak veel meer dan alleen degene die voor de klas staat. Van maandag tot en met vrijdag, van 's ochtends tot laat in de middag, staat de juffrouw voor de kinderen klaar. Elke dag weer doet ze haar stinkende best om de leerlingen zoveel mogelijk te leren en ze een leuk schooljaar te bezorgen.

Omdat ze zich het hele jaar door zo voor de kinderen inzet, mag je daarvoor ook best eens bedankt juf zeggen. Op de speciale juffendag of aan het einde van het schooljaar is het dan ook wel zo leuk om de juf in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau.

Cadeau juf tips

Daarbij is het dan natuurlijk wel zo leuk als je dat bedankje helemaal zelf kunt creëren. Bij YourSurprise maak je ieder cadeau makkelijk en snel uniek met je eigen foto of tekst.

Zet bijvoorbeeld ‘Bedankt Juf’ op het cadeau of verwerk de klassenfoto en de namen van alle leerlingen in je ontwerp. Zo zorg jij voor een blijvende herinnering en zal de juffrouw zich zeker weten gewaardeerd voelen.

Tip: Mok

Veel juffen drinken tijdens de schooldag regelmatig een kop koffie of thee. Een persoonlijke mok komt dus ook altijd van pas. Laat je kind speciaal voor de juf een mooie tekening maken. Scan 'm in en verwerk de tekening in je ontwerp. Met zo'n originele mok geef je een uniek én praktisch cadeau.

Tip: Oorkonde

Vind jij jouw juf de allerbeste van de wereld? Laat haar dat dan weten met een persoonlijke oorkonde. Voeg een leuke foto toe en schrijf erbij hoe lief je de juf vindt of bedank haar voor het fijne schooljaar. Zo'n origineel cadeau krijgt vast een mooi plekje in de klas!

Tip: Chocolade

Wil jij bedankt juf zeggen met wat lekkers? Verras haar dan met een persoonlijk chocolade cadeau. Gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade en bedrukt met een leuke foto of tekst zul jij de juf met dit heerlijke afscheidscadeau zeker blij maken!
+ Lees meer...