• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
< Terug
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Originele Cadeau Juf cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 38243 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Femke
op 20-09-19

"Snelle levering! Veilig ingepakt. Super kwaliteit voor de goede prijs die je betaald. Al enkele.."

10 van 10
Tonny
op 20-09-19

"Fantastische snelle service, niets op aan te merken "

10 van 10
Ellen
op 20-09-19

"Het was perfect, snelle levering, stevige verpakking en het etiket voldoet helemaal aan de verwachting.."

10 van 10
Zeg bedankt juf met een uniek cadeau!

Bedankt juf of meester!

Wanneer je terugkijkt op een mooi schooljaar wil je niets liever doen dan bedankt zeggen tegen jouw juf of meester. Met een gepersonaliseerd cadeau geef je een mooi bedankje namens jouw zelf of de gehele klas.

Een persoonlijk cadeau voor jouw juf

Wil je de juf of meester een mooie herinnering meegeven aan dit schooljaar? Met een foto of zelfgeschreven tekst maak je het cadeau extra persoonlijk. Geef jouw juf of meester een klok cadeau met een foto van de klas, een heerlijke doos chocolade met persoonlijke boodschap of een koffietas met een toffe tekst. Of wat dacht je van een agenda voor het volgend schooljaar, een notitieboek of een tote bag? Deze praktische cadeaus zou jouw juf nog lang kunnen gebruiken.

Afscheidscadeau juf

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het schooljaar vliegt voorbij en op de laatste dag voor de zomer is het tijd om een afscheidscadeau aan jouw juf of meester te geven. Willen jullie namens de gehele klas een mooi aandenken geven? Laat jullie klassenfoto afdrukken op een canvas doek of houten paneel voor een blijvende herinnering in het klaslokaal. Jouw cadeau maak je compleet met een persoonlijk cadeau kaartje met jouw wens voor de juf of een leuke tekst voor jouw meester. Bij een mooi schooljaar hoort immers een mooie afsluiting.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met