< Terug
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Originele Cadeau Juf cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 36835 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Diana
op 17-07-19

"Snelle service en een prachtig persoonlijk cadeau kunnen geven! "

10 van 10
Linda
op 17-07-19

"Snelle levering, kwalitatief goede producten! "

9 van 10
Bart
op 17-07-19

"Duidelijk te volgen. Jammer dat de eerste grove tijdsindicatie werd aangepast. Daarna de updates.."

9 van 10
Zeg bedankt juf met een uniek cadeau!

Bedankt juf of meester!

Wanneer je terugkijkt op een mooi schooljaar wil je niets liever doen dan bedankt zeggen tegen jouw juf of meester. Met een gepersonaliseerd cadeau geef je een mooi bedankje namens jouw zelf of de gehele klas.

Een persoonlijk cadeau voor jouw juf

Wil je de juf of meester een mooie herinnering meegeven aan dit schooljaar? Met een foto of zelfgeschreven tekst maak je het cadeau extra persoonlijk. Geef jouw juf of meester een klok cadeau met een foto van de klas, een heerlijke doos chocolade met persoonlijke boodschap of een koffietas met een toffe tekst. Of wat dacht je van een agenda voor het volgend schooljaar, een notitieboek of een tote bag? Deze praktische cadeaus zou jouw juf nog lang kunnen gebruiken.

Afscheidscadeau juf

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het schooljaar vliegt voorbij en op de laatste dag voor de zomer is het tijd om een afscheidscadeau aan jouw juf of meester te geven. Willen jullie namens de gehele klas een mooi aandenken geven? Laat jullie klassenfoto afdrukken op een canvas doek of houten paneel voor een blijvende herinnering in het klaslokaal. Jouw cadeau maak je compleet met een persoonlijk cadeau kaartje met jouw wens voor de juf of een leuke tekst voor jouw meester. Bij een mooi schooljaar hoort immers een mooie afsluiting.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met