• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
Originele Aankondiging zwangerschap cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43558 beoordelingen
Karine
op 31-03-20

"Neen; in mijn ogen niet..; Ben super tevreden van jullie service!! Kan alleen maar goede reclame maken.."

10 van 10
Miranda
op 31-03-20

"Jullie hebben me super geholpen bij het mislopen van een van de bestellingen, met een mooie geste, dank.."

10 van 10
Ruth
op 31-03-20

"mooie product, snel bezorgd, "

9 van 10
Originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent

Aankondiging zwangerschap

Jullie hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het bevestigd: in blijde verwachting! Zo rond de 8 weken vang je bij de echoscopist een eerste blik op van je baby. Als aanstaande ouders kun je dit grote nieuws niet voor je houden. Jullie familie en goede vrienden horen het vast al snel. Voor anderen hou je het nog even voor je, maar als de 12 weken zijn gepasseerd dan is jullie aankondiging zwangerschap een feit. Je vertelt het op je werk, aan de buren, aan iedereen.

De meeste ouders laten op een originele manier weten dat er een kindje op komst is. Een cadeau met een mooie of lieve tekst, een passende foto en dat in een leuk design kun je bij YourSurprise zelf maken. YourSurprise is dé plek om je zwangerschap op een unieke manier aan te kondigen.

Cadeautips Aankondiging Zwangerschap

Hebben jullie net de 8 weken echo laten maken of misschien wel een pretecho? Of je nu een 2D echo, 3D echo of 4D echo hebt: bedruk deze eerste baby foto op een mooi foto cadeau. Een foto op hout is nu bijvoorbeeld erg populair. Je aankondiging zwangerschap met een cadeau emotioneert elke ontvanger. Bedruk je echo foto met treffende tekst op een grappig of lief cadeau. Heeft de baby in de buik al een broer of zus, laat dan de zwangerschap bekend maken door hen. Hoe aandoenlijk als broer of zus de kamer binnenstapt met een ‘ik word grote broer / zus’ T-shirt.

Tip: Rompertje met naam en foto

Iedereen weet dat een rompertje typische babykleding is. Juist daarom de perfecte manier om te vertellen dat je zwanger bent. Je kiest het kleinste maatje en een unisex kleur, bijvoorbeeld oranje, rood, wit of groen. Bewerk het online zoals jullie het als ouders willen. Bedenk aan wie je het zoal wil geven en maak het persoonlijk. Een romper met de tekst ‘Hoera, jullie worden opa en oma’ verrast de aanstaande grootouders zeker.

Tip: Fotoluik met foto en tekst

Mooie foto’s verdienen een mooi plekje, realiseer dit met een fotoluik van YourSurprise. Dit fotoluik kun je plaatsen op de kast, vensterbank of tafel. Het is een fantastisch alternatief voor het gewone fotolijstje. Plaats je 2D of 3D echo foto in een van de ontwerpen en vul aan met een persoonlijke tekst. Zoals ‘We kijken naar je uit’ of ‘Neem je tijd’. Deze aankondiging zwangerschap maak je extra bijzonder door de verwachte datum erbij te plaatsen.

Tip: Wenskaart

Je hele familie en al je vrienden tegelijk jullie zwangerschap bekend maken doe je met een zelf ontworpen wenskaart. Bij YourSurprise heb je keuze uit verschillende wenskaarten en fotokaarten. Designs met schattige dieren, grappige plaatjes en mooie teksten. Natuurlijk verras je de ontvanger extra door de echo foto erop te plaatsen. De ultieme kaart is wel die ene die je zelf kunt inspreken. Vertel de ontvanger zelf het blijde nieuws of laat broer of zus de kaart inspreken met de aankondiging zwangerschap.