Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

170 Cadeaus

Je hebt 48 van 170 cadeaus bekeken

Unieke Sinterklaas cadeaus man

Sinterklaas staat alweer bijna voor de deur! Heb je de perfecte Sinterklaascadeaus al gevonden om je dierbaren mee te verrassen? Bekijk onze Sinterklaas cadeaus voor mannen, geschikt voor elk budget. Of je nou 10, 20 of 50 euro wilt uitgeven, we hebben iets tofs binnen elke prijsklasse. Gegarandeerd succes dit jaar!

Kleine maar betekenisvolle Sinterklaas cadeaus voor mannen

Wist je dat Sinterklaas cadeaus voor mannen traditioneel werden gegeven als blijk van waardering voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar? Het was ook een manier om dankbaarheid te tonen aan familieleden, vrienden en collega's. De cadeaus waren meestal klein en goedkoop, maar ze hadden veel sentimentele waarde. De Sinterklaas traditie is nog steeds erg populair en daarom ben je waarschijnlijk op zoek naar een Sinterklaas cadeau-idee voor de mannen in jouw leven. We hebben een aantal budgetvriendelijke cadeau-ideeën verzameld om je te helpen het meest geschikte cadeau te vinden!

Hoeveel moet je uitgeven aan een Sinterklaas cadeau voor een man?

Sinterklaascadeaus voor mannen kunnen variëren van klein en praktisch tot luxueus en duur. Het bedrag dat aan een cadeau wordt besteed, hangt meestal af van de relatie tussen de gever en de ontvanger. Een collega of kennis krijgt bijvoorbeeld een cadeau ter waarde van ongeveer 10 euro, terwijl je een goede vriend of familielid vaak een cadeau geeft van 25 euro of meer.

Kleine Sinterklaas cadeautjes voor mannen tot 15 euro

Het kiezen van het perfecte Sinterklaas cadeau voor een man hoeft echt niet moeilijk te zijn. Populaire Sinterklaas cadeau-ideeën voor mannen tot ongeveer 15 euro zijn bijvoorbeeld:

 • Bedrukte sleutelhanger met foto
 • Graveer een glas voor hun favoriete drankje
 • Bedrukte waterfles
 • Sneeuwbol met foto
 • Toblerone met zijn naam

Sinterklaascadeaus voor mannen onder de 20 euro

Op zoek naar een Sinterklaascadeau voor hem onder de € 20? Hier wat leuke opties:

 • Een leren armband met zijn naam
 • Een coole stropdas met print
 • Een gepersonaliseerde doos bonbons
 • Een schort met opdruk
 • Sokken met grappige foto

Originele Sinterklaas cadeaus voor mannen

Als je een Sinterklaas cadeau voor mannen zoekt voor je vriend, broer of man, geef dit jaar dan echt iets unieks. Een cadeau dat speciaal voor hem gemaakt is, met veel geduld en liefde. Ontdek onze leukste cadeaus voor mannen, zoals bijvoorbeeld:

 1. Een leuke koffiemok om elke ochtend te gebruiken voor het ontbijt
 2. Een pot snoep voor de ultieme zoetekauw
 3. Een grappige boxershort om hem aan het lachen te maken
 4. Een brouwpakket zodat hij zelf zijn eigen bier kan maken