• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43637 beoordelingen
Ingrid
op 02-04-20

"Gewoon snelle service en overzichtelijke en makkelijk website. Top.! "

10 van 10
Frank
op 02-04-20

"Ze maken waar wat er op de site staat Echt top "

10 van 10
Jorien
op 02-04-20

"Super! Wilde iets wijzigen en werd supersnel en vriendelijk geholpen! Een aanrader! Een bedrijf waar.."

10 van 10

Cadeau voor hem Sinterklaas

Zodra Sinterklaas weer dichterbij komt, is het weer tijd om een leuk cadeau te vinden voor hem. Een kindercadeau is niet zo moeilijk te vinden. Voor een man daarentegen kan dit een stuk lastiger zijn. Die zoektocht verloopt niet altijd makkelijk en vlot. Uiteraard wil je hem verrassen met het meest originele cadeau, zodat pakjesavond een onvergetelijke avond wordt!

Sinterklaas cadeau man

Sta je nu voor die zware zoektocht naar een Sinterklaas cadeau voor een man? Gelukkig is YourSurprise er om die zoektocht makkelijker te maken. Je kan hem bijvoorbeeld een uniek telefoonhoesje cadeau doen. Maar er zijn ook vele andere mogelijkheden om die persoon te verrassen.

Zo kan je hem ook enorm veel plezier doen met een lekker wijnpakket met glazen. Dit pakket bevat een lekkere fles wijn en twee glazen die je kunt laten graveren met een uniek design en jouw eigen naam of tekst. Het pakket wordt bovendien geleverd in een luxe houten kist.

Zak van Sinterklaas

Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn zonder jutezak. Speel jij dit jaar voor Sinterklaas? Uiteraard is een Sinterklaas-imitatie niet compleet zonder jutezak. Bij YourSurprise kun je je eigen (familie)naam op de zak van Sinterklaas plaatsen. Voor de cadeautjes om de zak te vullen moet je uiteraard zelf zorgen, maar nu je hier toch bent...

Pietenmuts

Eindelijk pakjesavond. Een onvergetelijke avond voor iedere jongen. Personaliseer voor hem een leuke pietenmuts. Hij zal zich helemaal inleven in zijn tijdelijke rol als knecht. Want zonder zijn Pieten is Sinterklaas toch niets? Trouwens, iemand moet toch de zware zak vol cadeautjes dragen?

Bierpakket

Bijna alle mannen houden wel van een lekker biertje. Een ideaal cadeau voor hem op pakjesavond is dus een overheerlijk bierpakket! Maak het pakket nog extra persoonlijk door het op te fleuren met een leuke foto en/of tekst. Via onze online editor plaats je er in nog geen minuut een leuk design en foto of tekst op. Zo kan hij niet alleen genieten van het lekkere bier, maar ook van het uitzicht van zijn ‘eigen’ bierpakket.

Sinterklaas chocolade

Sinterklaas en snoepgoed gaan perfect samen. Voor de zoetekauwen is dit meer dan de waarheid. Een lekker stukje chocolade gaat er altijd wel in, want chocolade gaat niet naar de maag maar naar het hart. Zeker als de chocolade een persoonlijke ‘touch’ heeft. Een leuk cadeau is dus zeker de Sinterklaas chocolade van YourSurprise. Deze kun je bovendien personaliseren met een leuke foto en/of tekst.