Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je een cadeau voor iemand die helemaal gek is van Peaky Blinders? Verras hem of haar dan met een Peaky Blinders cadeau. Je hebt de keuze uit een pakket met Peaky Blinders gin of whiskey. De drank komt met een bijpassend glas en in een sjieke houten kist waarop je een persoonlijke boodschap kunt laten graveren. Waar wacht je nog op?

4 Cadeaus

De leukste Peaky Blinders cadeaus

Het laatste seizoen van Peaky Blinders komt steeds dichterbij! Terwijl je wacht om erachter te komen wat er met Shelby gaat gebeuren, kun je jezelf of een fan van de serie verrassen! Zoek je een cadeau voor een echte Peaky Blinders fan, verras hem dan met een flesje Peaky Blinders alcohol met glas. Je kunt het glas personaliseren met een naam en/of tekst en wij graveren het voor je! Bekijk al onze Peaky Blinders-cadeaus en begin ze nu te personaliseren

Peaky Blinders fles

Onze Peaky Blinders-flessen zijn het perfecte cadeau voor elke fan van de serie. Ze zijn niet alleen het perfecte cadeau voor een speciale gelegenheid, maar ook om jezelf te verwennen en het langverwachte komende seizoen te vieren. Eindelijk kunnen jij en je vrienden je laten vervoeren naar Birmingham in de jaren 1920 en genieten van je favoriete drankje. De flessen zijn niet alleen een verzamelobject, maar bevatten hoogwaardige whisky, rum of gin, gemaakt in Engeland, precies waar onze favoriete spelers vandaan komen!

Fles verpakking Peaky Blinders Rum

Het Peaky Blinders rum pakket bevat een fles rum en een uniek gegraveerd glas. Je kunt de naam van de ontvanger op het glas laten graveren. De verpakking is gemaakt van duurzaam hout met het FSC keurmerk.

Peaky Blinders Whisky met glas

Voor whisky- en Peaky Blinders-liefhebbers kun je een doos Sadler Blended Irish whisky kopen. Kies gewoon een naam of tekst naar jouw keuze om op het glas te graveren.

Peaky Blinders Whisky met Houtgravure

In plaats van een gepersonaliseerd glas kun je ook kiezen voor een gepersonaliseerde houten kist met gravure. Kies een tekst en wij graveren deze voor jou op de houten kist. Binnenin zit een fles Peaky Blinders-whisky.

Peaky Blinders gin

Natuurlijk zijn we de gin-liefhebbers niet vergeten! Ontdek een heerlijk Peaky Blinders Gin pakket. Binnenin vind je de fles gin en een gegraveerd glas. Wij graveren het glas met een naam of tekst naar keuze

Hoe graveren we jouw glas?

Met behulp van de nieuwste laser technieken en speciale machines kunnen wij elke tekst op het glas lasergraveren. Op deze manier is de gravure duurzaam en bestand tegen vaatwasser temperaturen