Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

7 Cadeaus

Woezel & Pip kinderboeken met naam

Heeft jouw (klein)kind er altijd al van gedroomd om Woezel & Pip te ontmoeten? Dit kan in een van de Woezel & Pip kinderboekjes van YourSurprise! Jouw (klein)kind speelt de hoofdrol in zijn of haar eigen Woezel & Pip boek met naam. De naam en andere gegevens van het kind worden op speelse wijze in het verhaal verwerkt. Met dit persoonlijke boek wordt (voor)lezen nog leuker! In elk boek kun je op het voorblad een persoonlijke boodschap toevoegen zodat de ontvanger na jaren nog weet dat hij/zij het boekje van jou cadeau gekregen heeft.

Woezel &Pip XXL flapjesboek: kom je spelen?

Laat jouw (klein)kind meespelen in dit unieke kinderboek Woezel & Pip kinderboekje. Jouw kind wordt door Woezel & Pip uitgenodigd om te komen spelen in de Tovertuin. De twee hondjes gaan vol enthousiasme op zoek naar jouw kind dat verstopt zit in de Tovertuin. Achter alle flapjes kijken de hondjes of daar toevallig iemand zit. Het flapjesboek is een ontzettend populair boek en doordat jouw kind op zoek gaat naar zichzelf in de Tovertuin erg interactief.

Woezel & Pip Tweelingeditie XL

Ook ontzettendleuk is de Tweelingeditie van Woezel & Pip waarbij twee kinderen een rol kunnen spelen in de boekjes van Woezel & Pip. Dit boekje is niet alleen leuk voor tweelingen maar ook voor andere broertjes en zusjes. De kinderen spelen in dit verhaal de rollen van twee lieve vogeltjes die met Woezel & Pip allerlei avonturen gaan beleven en de twee hondjes constant helpen als het nodig is. Omdat Woezel & Pip zo blij zijn met de hulp, mogen jouw kinderen een nachtje blijven slapen bij de hondjes.

Woezel & Pip babyboek

Zoek je een leuk kraamcadeau dan is het boekje Welkom lieve "jouw naam", wat fijn dat je er bent een leuk cadeau. In het boekje vertellen Woezel & Pip dat ze zo blij zijn met de baby en dat ze er altijd voor de baby zullen zijn. Er is vooraan ruimte voor een mooie foto van de baby en natuurlijk komt de naam van de baby overal in het boekje terug.

Woezel & Pip kinderboekjes personaliseren met naam

Bij YourSurprise kun je alle Woezel & Pip kinderboekjes personaliseren. Je voegt de naam van de ontvanger toe, upload een leuke foto en in een handomdraai heb je eenvoudig en persoonlijk cadeau.

De boekjes zijn ontzettend leuk omdat kinderen zelf meespelen in de boeken en er daardoor nog meer bij betrokken zijn. Vooral het XXL flapjesboek is een groot succes. Zoek je nog een origineel kindercadeau, dan kun je daar zeker mee aankomen!

Gepersonaliseerde kinderboeken

Wil je graag een gepersonaliseerd kinderboekje geven, maar iets anders dan Woezel & Pip? Ga op reis met Suske en Wiske of ga op zoek naar Dikkie Dik in een van de vele Dikke Dik boekjes. Bij YourSurprise hebben we voor elk kind het geschikte kinderboek. Alle kinderboeken zijn te personaliseren met de naam van het kind. Sommige kinderboeken kun je ook nog personaliseren met een leuke foto of de gegevens van het kind. Een kinderboek personaliseren doe je in een handomdraai in de handige foto-editor. Een persoonlijk en origineel cadeau, met liefde voor jouw (klein)kind gemaakt!