• De tofste cadeaus aan huis geleverd
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 72272 beoordelingen
Astrid
op 26-09-21

"De kados zijn zuper en af en toe nieuwe dingen zauw leuk zijn en raat het zeker ook andere mensen.."

10 van 10
Erwin
op 26-09-21

"Het kado was super "

9 van 10
Salwa
op 26-09-21

"Super service, ben echt zo te vreden. Geen Feedback nodig, echt super werk!! "

10 van 10

Hét Kerstcadeau voor hem

Kerst staat weer voor de deur. Dan is het ook weer tijd om op zoek te gaan naar een kerstcadeau voor hem. Het kan best een uitdaging zijn om hem te verrassen met een leuk cadeau. Maar één ding is zeker, elk kleinigheidje wordt gewaardeerd. Het is namelijk een fijn gevoel als mensen moeite voor je doen. Dus met een klein cadeautje zul je hem ook zeker verrassen. Kies je voor een kerstcadeau voor hem met foto? Dan hoef je je al helemaal geen zorgen te maken. Dit valt hoe dan ook in de smaak.

Kerstcadeau voor je vriend

Op zoek naar originele kerstcadeaus voor hem? Het lijkt altijd zo makkelijk, maar zodra Kerst eraan komt, kun je het toch ineens warm krijgen. Want wat voor kerstcadeau voor je vriend zal in de smaak vallen? Bedenk goed waar hij van houdt. Is het een typische bourgondiër, of kijkt hij altijd in de spiegel om te zorgen dat hij er goed uit ziet. In dat laatste geval zul je hem zeker blij maken met één van onze gepersonaliseerde leren cadeaus. Maak hem bijvoorbeeld blij met een leren laptophoes waar zijn naam in gegraveerd is. Zo raakt je vriend nooit zijn hoes kwijt en heeft hij ook weer een mooie accessoire om mee op werk of school te verschijnen. Is hij meer iemand die urenlang in de keuken staat om hét perfecte biefstukje te bakken? Geef hem dan één van onze houten snijplanken met naam. De teak plank heeft een stoere look en feel, waardoor hij echt dé man is in de keuken. Genoeg keuze om een origineel kerstcadeau voor je vriend te vinden dus!

Kerstcadeau voor je vader

Ben jij echt een papa’s kindje en wil je hem laten zien hoe veel je om hem geeft? Dan is Kerst één van de momenten om dit te doen. Meestal weet hij zelf ook niet wat hij graag zou willen voor Kerst. Laat je vader daarom tijdens deze koude dagen opwarmen met een gepersonaliseerde kerst mok. Hij zal van binnen al helemaal opwarmen van liefde, doordat je iets speciaal voor hem hebt laten maken. Kies één van onze toffe designs en zoek een leuke foto van je paps en jou op. Zo wordt het drinken van een bakje koffie één groot feest. Zijn koffie smaakte nog nooit zo lekker met zo’n originele kerst mok. Een ander origineel kerstcadeau voor hem waar je hem zeker mee zal verbazen, is een kerstbal met foto. Hiermee creëer je meteen een heerlijk kerstgevoel. Zoek een grappige foto op van jullie samen en de kerstbal wordt het pronkstuk van de kerstboom. Nog leuker is natuurlijk om foto’s van het hele gezin in de kerstboom te hebben hangen.
Kerstcadeau voor hem