Originele Bier cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 23346 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Elkeop 20-11-17

"Zeer vlotte en snelle levering "

10 van 10
Sahita op 20-11-17

"Heel mooi en foto helder en mooi glanzend. "

10 van 10
Jo-Annop 20-11-17

"Het kan altijd beter vandaar dat ik nog geen 10 geef. "

8 van 10

Bier kado


Met bier zit je bij hem altijd goed! Kies voor een pakket gevuld met de beste bieren ter wereld. Personaliseer het bier kado met je eigen foto en tekst, en bezorg iemand een heerlijke verrassing.

Bierpakket


Wil je iemand verrassen met verschillende lekkere biertjes? Dan is een bierpakket het ideale kado. De bierpakketten zijn gevuld met verschillende bieren of gecombineerd met een mooi bierglas. Voor elke bierliefhebber is er een bierpakket te personaliseren. Wat dacht je van een Hollands bierpakket of een fris en fruitig bierpakket vol met fruitbier? Maak het bier kado persoonlijk met eigen foto en tekst en creëer zo snel en eenvoudig een persoonlijk bierpakket.

Speciaalbier voor hem


Ben je op zoek naar een kado voor je vriend, man of voor Vaderdag? Een lekker speciaalbiertje valt altijd in de smaak. Bij YourSurprise hebben wij de lekkerste speciaalbieren voor je uitgezocht en in ons assortiment opgenomen. Zo kun jij iedereen verrassen met heerlijke speciaalbiertjes. Niet alleen leuk als uniek bier kado, maar natuurlijk ook gewoon lekker voor jezelf. Want hoewel speciaalbier nog zo bijzonder is, hoeft het lang geen speciaal moment te zijn om iemand te verrassen met speciaalbier!
+ Lees meer...