Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zilveren hangers

Verras jouw partner, familie of vriend(in) met een schitterende hanger! Een zilveren hanger is geschikt als verjaardagscadeau, huwelijkscadeau of als blijk van liefde natuurlijk. Je kan er zelf een lieve tekst in laten graveren. Wil je liever een mooie foto op de hanger dan kan dat natuurlijk ook! Zo geef je gegarandeerd een prachtig en persoonlijk sieraad cadeau! De zilveren hangers zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit een rechthoekige, ronde, harten en een gebroken hart hanger. Alle hangers worden gemaakt van anti-allergisch materiaal. Wie ga jij verrassen met zo’n speciale zilveren hanger?

Zilveren ketting

Een zilveren ketting met een unieke hanger is een sieraad waar je elke dag plezier van kunt hebben! Wil je iemand blij maken met zo’n mooi cadeau dan kan YourSurprise je helpen om het een persoonlijk tintje te geven. Je kunt kiezen of je een naam of initialen op de hanger wilt laten graveren. Heb je liever een foto hanger dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Een foto én tekst kan zelfs ook! Wil je ervoor zorgen dat de ontvanger de hanger meteen kan dragen kies er dan voor om een zilveren ketting meteen mee te sturen! Met jouw eigen design ben je er zeker van dat niemand anders dezelfde zilveren ketting heeft!

Gouden hanger

Ben je op zoek naar een gouden hanger? Daarvoor kun je hier ook terecht! Deze hangers zijn ook verkrijgbaar in de vormen rechthoek, vierkant, rondje en hart. Uiteraard kunnen we ook de gouden hangers graveren met jouw tekst en/of foto. Wil je de verrassing helemaal compleet maken? Kies er dan meteen een gouden ketting bij! Deze zijn er in twee verschillende lengtes zodat het altijd bij jou past! Het unieke sieraad wordt in een mooie cadeauverpakking verstuurd. Wat is er leuker dan zo’n mooi pakketje ontvangen?

Zilveren hanger graveren

Wil je een zilveren hanger graveren dan kan je kiezen uit tekst, een foto of beide. Elke dag graveren we bij YourSurprise zelf alle hangers. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de zilveren hanger er precies uitziet zoals jij wilt! Een zilveren hanger kan je los cadeau doen, maar je kan hem ook compleet maken met een bijpassende ketting. Heb je al meerdere hangers en kettingen dan kan je er gemakkelijk mee combineren! Alle zilveren hangers en kettingen zijn gemakkelijk aan elkaar te bevestigen. Met deze sieraden heb je altijd een andere en unieke look!

Hanger met naam

Wil jij je beste vriend(in), partner, familie blij maken met een tijdloos cadeau? Met een hanger met naam ben je verzekerd van succes! De hangers zijn er in de kleuren zilver en goud en zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Met een ketting in dezelfde kleur erbij heb je een prachtig sieraad cadeau dat geschikt is voor heel veel gelegenheden!