Kraamcadeau
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
Originele Geboorte cadeaus
368 cadeaus voor: Geboorte
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 19300 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Greetjeop 01-01-17

"Alles was perfect in orde, mag ik JULLIE nu eens bedanken voor de prima service, mooie afwerking, het.."

10 van 10
Yvonneop 25-12-16

"Langs deze weg wil ik U bedanken voor het opsturen van een hoog kwaliteitsniveau. Deze persoon was .."

10 van 10
Annop 25-12-16

"Het cadeau bleef op zich wachten,maar na telefonisch contact is dit heel goed opgelost!En had ik het.."

10 van 10
Een origineel cadeau voor iedere geboorte!

Kraamcadeau

Wanneer er een kindje geboren is, is het gebruikelijk dat gasten die op kraamvisite of naar het kraamfeest gaan een kraamcadeau meenemen. De geboorte van een kind is een klein wonder en daarom ook reden tot een feestje!

Tegenwoordig worden steeds meer kraamfeesten gehouden, waarbij vrienden, buren, collega's en kennissen met zijn allen tegelijk komen om de baby te bewonderen. Wees origineel met één van deze leuke kraamcadeaus!

Tips kraamcadeaus met naam

Het is vaak lastig om leuke en originele geboortebedankjes te kopen. Wat hebben de ouders al, waar houden ze van, is het een jongen of een meisje? Een echt origineel kraamcadeau is een kraamcadeau met naam gepersonaliseerd.

Een knuffel met naam is een ideaal geboortecadeau. De knuffels hebben een T-shirtje aan bedrukt met je eigen ontwerp, hierdoor heb je een echt uniek cadeau. We hebben de meest lieve en heerlijke zachte knuffels in groot en klein formaat. Zo vind je zeker een leuke knuffel als kraamcadeau!

Of verras de kersverse ouders met een persoonlijk kraamcadeau zoals een geboortebord of sticker met naam of foto voor op het raam of in de kinderkamer. Zo weet iedereen dat er een klein meisje of jongen geboren is.

Tip: Rompertjes bedrukken

Wil je een echt uniek kraamcadeau geven op het kraamfeest? Geen probleem want bij ons kun je de kersverse ouders verrassen met een leuke baby pyjama of laat een rompertje bedrukken met een leuk motiefje en de naam van het kindje. Zeker weten dat de ouders nog geen rompertjes met tekst zullen hebben!

Tip: Slabbetjes bedrukken

Rompertjes en slabbetjes zijn er in allerlei soorten en maten, maar de leukste maak je bij YourSurprise met een eigen foto en tekst. Een slabbetje maken met je eigen ontwerp is een uniek cadeau voor iedere baby en peuter. Laat hier een slabbetje bedrukken met een tekst, foto en design. Zo maak je de leukste gepersonaliseerde slabbetjes voor een broertje of zusje of voor je eigen (klein)kind!

Tip: Babymutsjes bedrukken

Een ander origineel kraamcadeau dat je kunt personaliseren is een babymutsje. Laat een babymutsje bedrukken met de naam of foto van het pasgeboren kindje. Een mutsje is heerlijk warm en zacht voor op het hoofdje van je baby. Je laat eenvoudig superleuke baby mutsen bedrukken voor iedere baby. Babymutsjes zijn echt unieke kraamcadeaus.

+ Lees meer...