Communie
Wat onze klanten zeggen
Bekijk alle 13079 beoordelingen (gemiddeld 9,2/10)
LieveGeplaatst op 14-05-16

Leuke site met leuke ideeën

10 van 10
ChristopheGeplaatst op 14-05-16

De afspraak rond de levering wordt nageleefd en het product wordt ook goed afgeleverd.

10 van 10
BobGeplaatst op 14-05-16

Perfecte service

9 van 10
Evelyn Geplaatst op 14-05-16

snelle service perfecte kwaliteit duidelijke site goede prijs / kwaliteit

10 van 10
thierryGeplaatst op 14-05-16

Zeer goede service en kwaliteit

10 van 10
SaraGeplaatst op 14-05-16

mooie artikelen

8 van 10
ChristelGeplaatst op 14-05-16

schitterend persoonlijk geschenk

10 van 10
diegoGeplaatst op 14-05-16

een echte aanrader en snelle service

9 van 10
AngeloGeplaatst op 14-05-16

Alles perfect in orde. Super snelle levering.

10 van 10
RitaGeplaatst op 14-05-16

Leuke producten en snelle service

8 van 10
CHRISGeplaatst op 14-05-16

JA SNEL GELEVERD EN MOOI RESULTAAT

10 van 10
anitaGeplaatst op 14-05-16

Perfecte service en mooie producten

10 van 10

Communie bedankjes

Een origineel communie cadeau!

De katholieke kerk kent 2 communies: de eerste communie en de plechtige communie. Kinderen met de leeftijd van 7 tot 8 jaar doen hun eerste communie. Dit is een feestelijke gelegenheid waarbij kinderen voor het eerst in aanraking komen met de eucharistie.

Eens ze in het laatste leerjaar zitten en dus ongeveer 12 jaar zijn, mogen ze deelnemen aan de plechtige communie. Het woord communie is afgeleid van het Latijnse woord ‘Communio’ wat ‘Gemeenschap’ betekent.

Elk jaar worden deze feesten gevierd tussen april en juni. Dit is een zeer belangrijke gebeurtenis in het leven van een katholiek persoon. Er komt dan ook een groot feest bij kijken! Daarom heeft YourSurprise een leuk aanbod aan gepersonaliseerde communiegeschenken waar de communicant zeker en vast plezier aan zal beleven!

Communie cadeautips

Kinderen ervaren hun eerste communie vaak als een leuke periode. Ze weten dan ook dat er een communiefeest voor hun georganiseerd zal worden waarbij ze vele communie bedankjes krijgen van ouders en familie!

Bij zo'n gelegenheid moeten de genodigden kiezen welk communie cadeau ze gaan kopen. Dit is niet altijd even gemakkelijk.

Ze kunnen voor een traditioneel cadeau gaan zoals een bord of tegeltje met de datum en een foto er op als herinnering, of ze kunnen voor een origineel cadeau kiezen. Om de zoektocht gemakkelijker te maken geven we je drie originele cadeautips.

Tip: Ballon

Er is niets zo leuk voor een communicant als een grote ballon te krijgen. Als op deze ballon dan ook nog eens een leuke tekst of foto gedrukt staat, is het cadeau helemaal perfect! Je kan de ballon kiezen in verschillende kleuren en vormen.

Tip: Spaarpot

Veel familieleden geven geld als communie cadeau. Jij kan het anders aanpakken en een leuke spaarpot geven waar de communicant al zijn centjes in kan bewaren! Daarbij geef je geen gewone spaarpot, maar wel een leuke gepersonaliseerde spaarpot met zijn of haar eigen naam en foto. Een superleuk cadeau dat nog vele jaren gebruikt zal worden!

Tip: Kinderstoel

Zoek je een communie cadeau dat iets duurder is en waar kinderen nog lang plezier van hebben? Geef dan een leuke kinderstoel met naam en tekst er op geborduurd! Dit communiegeschenk zal iedereen verbazen en het kind zal zijn ogen niet kunnen geloven. Met deze kinderzetel is succes gegarandeerd!