• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
< Terug
Super snelle levering!
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 42670 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Jojanneke
op 23-02-20

"Ik geef nooit een 10. Maar alles is prima, zeer tevreden. En snelle levering. We hebben een borrelplankje.."

8 van 10
Laura
op 23-02-20

"Alles prima, goede levering "

10 van 10
Elisa
op 23-02-20

"Wat een ontzettend leuke beker ! Heb er 2 bij jullie besteld helemaal trots en blij mee. "

10 van 10

Cadeaublikken

Wil je jouw cadeautje graag leuk verpakken? Stop jouw cadeautjes in een van deze vrolijke cadeaublikken! Met een persoonlijk cadeaublik is het geven van jouw cadeautje nog leuker. Maak de cadeaublikken echt uniek door jouw eigen foto en tekst aan een van de designs toe te voegen. Je kunt de cadeaublikken, naast cadeautjes, ook vullen met bijvoorbeeld lekkere snoepjes, lieve berichtjes of foto herinneringen. Maar natuurlijk zijn de cadeaublikken op zichzelf ook al heel leuk om cadeau te geven!

Koektrommel

Ken jij een echte koekjesmonster en wil je hem of haar verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een koektrommel cadeau! Je kunt de koektrommel vullen met overheerlijke koekjes om het cadeautje helemaal af te maken. Jij maakt de koektrommel nog vrolijker met jouw eigen foto en tekst. In een paar simpele stappen in de handige editor voeg jij deze toe aan een van de unieke designs. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw ontwerp met veel zorg en liefde op de deksel van de koektrommel wordt gedrukt. In een handomdraai maak jij een uniek cadeau voor de echte zoetekauw!

Bewaarblik

Op een originele manier jouw lievelings snoepjes of herinneringen bewaren? Dan is dit bewaarblik echt iets voor jou! Daarnaast is het bewaarblik ook superleuk om cadeau te geven. Maak het bewaarblik extra mooi door de deksel te ontwerpen met jouw eigen foto en tekst. Jouw kunstwerkje wordt met veel zorg en liefde op het deksel gedrukt voor het mooiste resultaat. Zo weet je zeker dat je iemand verrast met dit unieke cadeau!

Fotoblik

Laat jouw mooiste foto’s drukken op een uniek fotoblik! Een fotoblik is superleuk om cadeau te geven aan iemand, maar ook om zelf kleine spulletjes in op te bergen. Het fotoblik is verkrijgbaar in verschillende vormen, zodat jij altijd het perfecte fotoblik voor de ontvanger kunt ontwerpen. Kies jouw mooiste, leukste of grappigste foto uit en voeg hier eventueel nog een tekst aan toe. Een uniek en persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld Valentijn, een jubileum of om gewoon zomaar te geven!

Moederdag cadeaublik

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jouw allerliefste mama? Ontwerp dan een uniek Moederdag cadeaublik speciaal voor haar. Jij kunt dit hartvormige blik zelf ontwerpen met een leuke foto van jou en je moeder en haar naam. Natuurlijk kun je dit cadeaublik ook ontwerpen voor jouw lieve oma of schoonmoeder. Een superleuk Moederdag cadeau, maar ook heel leuk om zomaar te geven aan jouw mama.

Cadeaublik Valentijn

Wil je jouw partner of geheime liefde dit jaar op een wel heel originele manier verrassen deze Valentijn? Dan is het cadeaublik Valentijn wat je zoekt! Laat het cadeaublik bedrukken met een van de speciaal ontworpen Valentijns designs en een lieve foto van jullie samen. Dit valentijnscadeau zal er zeker voor zorgen dat het hart van je geliefde sneller gaat kloppen!
Kan ik je helpen?
1 met