Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ze verdient zeker een speciaal kerstcadeau! Ontdek hier onze fantastische kerstcadeaus voor je vriendin, beste vriendin, moeder zus of een andere speciale vrouw in je leven.

164 cadeaus

Je hebt 48 van 164 cadeaus bekeken

Kerstcadeaus voor haar

Kerst is een speciale tijd in het jaar waarin iedereen samenkomt om te genieten van de feestdagen samen met hun dierbaren, om aan hen te laten zien hoe belangrijk ze voor hun zijn. Kerstmis vraagt vaak veel voorbereidingen en het belangrijkste, afgezien van het eten en de versiering, is het geven van cadeautjes. Het kan een uitdaging zijn om het perfecte cadeau voor iedereen te vinden, maar het is zeker de moeite waard en het kan zelfs leuk zijn! Weet dat, of je nu voor een groot of een klein cadeau gaat het gebaar en de gedachte erachter telt.

Denk aan haar voorkeuren, interesses, hobby’s en gebruik deze informatie om een origineel cadeau te creëren dat haar echt zal verrassen. Een geschenk uit het hart dat laat zien hoeveel je van haar houdt.

Bij YourSurprise moet je zijn als je opzoek bent naar originele, unieke en romantische kerstcadeaus, want elk cadeau kan in een handomdraai worden gepersonaliseerd met een foto, naam en/of persoonlijke boodschap naar keuze! Verras alle vrouwen in je leven met hun eigen gepersonaliseerde cadeau en tover deze kerst een grote glimlach op hun gezicht.

Originele kerstcadeaus voor je vriendin, vrouw of partner

Kerst is het perfecte moment om je liefde en waardering te tonen aan jouw vriendin,vrouw of partner. Er zijn zoveel manieren om een geweldig origineel kerstcadeau voor dames te maken! Als je opzoek bent naar een klassieker, kijk dan eens naar onze sieraden cadeaus, die je stuk voor stuk kunt personaliseren met een foto en/of tekst! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie hanger als kerstcadeau voor je vrouw! Ze kan het altijd bij zich dragen en het zal een geweldige herinnering zijn aan een speciale kerst die jullie samen hebben doorgebracht!

Romantische kerstcadeaus voor haar

Liefde wordt niet alleen gevierd op Valentijnsdag, maar elke dag, vooral met Kerstmis, wanneer iedereen een beetje zoeter en vriendelijker is. Geef een speciaal kerstcadeau aan je fantastische vrouw of vriendin, die zowel op momenten van geluk als op de moeilijkste momenten aan je zijde staat. Na zoveel jaren samen mis je misschien ideeën... laat je inspireren door ons advies; we zijn er zeker van dat je jouw betere helft kan verrassen. Chocolade en fotoboeken zijn voorbeelden van de meest populaire kerstcadeaus waarmee je aan de veilige kant kunt blijven. Op onze site kan je eenvoudig jouw kerstcadeau voor jouw vriendin of vrouw samenstellen. Heb je meer ideeën nodig? Bekijk onze pagina met cadeaus voor haar.

Kerstcadeaus voor een zus

De relatie met je zussen is vaak een beetje vreemd, we houden van elkaar en haten elkaar tegelijkertijd ... maar uiteindelijk is de liefde die je voelt sterker dan alle andere! Toon je liefde voor je jongere of oudere (schoon)zus met een geweldig kerstcadeau. Weet je niet wat je moet geven? Geen zorgen, bij YourSurprise vind je het perfecte cadeau voor elk budget! Creëer een uniek kerstcadeau voor je zus, geef een cadeau met jullie favoriete kinderfoto.

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mama

Moeders rennen altijd rond om voor iedereen te zorgen, dus kerst is de perfecte gelegenheid om haar te overladen met liefde en waardering. Met ons brede assortiment cadeaus kun je haar echt verrassen, welk cadeau je ook wilt geven. Wat dacht je van een leuke canvas met haar favoriete familiefoto(‘s). Neem een kijkje en kies het perfecte cadeau voor je lieve, hardwerkende moeder!

Unieke kerstcadeaus voor oma

De lijst met degene die deze kerst een geweldig cadeau verdienen is zeker nog niet af, want oma moet er ook nog bij! Als je oma wilt bedanken voor alle keren dat ze op de kleinkinderen heeft gepast, dan is een gepersonaliseerd kerstcadeau de perfecte manier om dat te doen. Wat dacht je van een gepersonaliseerd fotoalbum met foto’s van de hele familie? Of als ze elke dag van een lekker kopje thee geniet, dan kun je haar verrassen met haar eigen houten theedoos met een gravure van haar naam en/of lieve boodschap naar keuze. Een gepersonaliseerd theeglas met naam en/of tekst naar keuze kan natuurlijk ook!

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor collega’s

Als je de collega die altijd in is voor een praatje of toevallig altijd op hetzelfde moment naar het koffieautomaat moet, wilt verrassen, verras haar dan met een gepersonaliseerde mok met een foto, grappige quote of haar naam en ze wordt dagelijks herinnerd aan jullie vriendschap.

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor alle vrouwen in je leven

We zijn er zeker van dat je zoveel fantastische vrouwen in je leven hebt, dat er nog veel meer zijn die je deze kerst met iets kleins zou kunnen verrassen. Een persoonlijk cadeau maken bij YourSurprise kost haast geen tijd, maar laat de ontvanger wel zien dat je er zorg en aandacht aan besteedt heb om iets speciaals voor haar te maken. Wie je ook kiest om te verrassen met een gepersonaliseerd kerstcadeau, je tovert gegarandeerd een grote glimlach op haar gezicht!

Kerstcadeaus voor je beste vriendin

Een van de cadeaus die je tijdens de feestdagen nooit mag missen, is die voor je beste vriendin. Ze staat immers altijd aan jouw zijde en je kunt van Kerstmis profiteren om haar te bedanken met een speciaal kerstcadeau. Uiteindelijk is er niet veel voor nodig om haar gelukkig te maken, een klein kerstcadeautje met jouw foto erbij of met een boodschap waardoor ze begrijpt hoe belangrijk het voor jou is. Je kan ook met een klein budget een kerstcadeau voor vriendinnen maken dat origineel is en waarvan je kan genieten. We hebben veel kerstcadeau-ideeën voor vriendinnen, zoals een glas wijn met een naam, een pot lekker snoep of een fotolijst met de foto van jullie laatste reis samen.

Kerstcadeaus voor je schoonmoeder

Heb je al aan alle cadeaus voor anderen gedacht, maar die voor je schoonmoeder ontbreekt nog? Natuurlijk wil je niet dat het opvalt dat je op het laatste moment een cadeau bedacht had. Het is niet eenvoudig om het juiste cadeau voor de schoonmoeder te vinden, maar wij kunnen je helpen! Enkele van de favoriete kerstcadeaus voor een schoonmoeder zijn die met betrekking tot het huis, koken en schoonheid. Wij raden bijvoorbeeld gepersonaliseerde kerstballen met mooie foto's aan; een fantastisch schort van gerecycled leer, zodat je schoonmoeder niet vies wordt als ze in de keuken staat; of een originele wellness cadeauset met handdoek.