• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Super snelle levering!
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 42724 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Mariëlle
op 24-02-20

"Goede service en een mooi product! "

10 van 10
Hilde
op 24-02-20

"Top 👍 "

10 van 10
Cindy
op 24-02-20

"Cadeau was tijdig geleverd alleen was het jammer genoeg stuk maar na contact met de klantendienst direct.."

10 van 10
Maak een persoonlijk boek met eigen foto!

Boek met foto

Een leesboek is een leuk cadeau voor kinderen. Het is hartstikke leuk voor kinderen om een boek te lezen waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Maar ook om eruit voor te lezen is dit unieke leesboek zeer geschikt. Een boek lezen wordt nog leuker nu je zelf de hoofdrol in het boek kan spelen!

In deze bijzondere boekjes wordt zowel de naam als de foto verwerkt. De naam van het kindje staat in de titel en komt meerdere keren voor in het verhaal. De boeken zijn zowel te bestellen in een jongens als een meisjes variant. Zo maak je voor ieder kind een persoonlijk boek.

Niet alleen de naam van het kind, maar ook zijn of haar portretfoto komt op de kaft en in deze boekjes voor! Jouw (klein)kind wordt hiermee het stralende middelpunt van dit avontuur. Een echt origineel boek want je maakt hem echt uniek met een foto en tekst.

Wil jij ook je (klein)kind verrassen met een persoonlijk (voor)leesboekje? Of ben je nog op zoek naar het leukste cadeau voor een kinderfeestje? Kinderen van alle leeftijden kunnen blij gemaakt worden met een kinderboek waarin zij zelf de hoofdrol mogen spelen.

Laat een kind voor één keer een superkid zijn. Of word een regelrechte popster en word het middelpunt van dit muzikale verhaal. Help je (klein)kind zindelijk worden met het boek 'op het potje' waarin ze alles leren over zindelijkheid.

Ook voor volwassenen hebben we een leuk boek met foto. Je kunt de avonturen van een echte miljonair beleven in dit boek met eigen foto en naam! Het enige dat je voor deze leuke boekjes nodig hebt is een portret foto. Met een persoonlijke boodschap als voorwoord heb je een echt origineel boek als cadeau.
Kan ik je helpen?
1 met