• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Dank je wel voor alles

Hoe bedank je iemand die veel voor je doet?

Ken jij ze ook? Mensen die altijd voor je klaar staan, die je midden in de nacht kunt bellen en dan ook nog hun telefoon opnemen? Ze komen als jij ze nodig hebt en je kunt altijd op ze rekenen. Die mensen zijn echt onvervangbaar. Vraag ze hoe je ze kunt bedanken en ze zeggen altijd: “nee joh, dat hoeft toch helemaal niet!” En dat klopt, het hóeft niet. Waarschijnlijk sta jij ook altijd voor hen klaar en kunnen ze dus ook altijd op jou rekenen. Maar toch is het wel leuk om ze soms op een originele manier te verrassen met een cadeautje en te bedanken voor hun hulp.


Cadeautje illustratie

Waarom het leuk is om cadeautjes te geven

Uit onderzoek blijkt wij heel gelukkig worden als we andere mensen een cadeautje geven. Het is een manier om met de mensen om je heen te delen wat je hebt en elkaar te laten zien dat je van iemand houdt of om iemand geeft. Ook versterkt het geven van cadeautjes de band die we onderling met andere mensen hebben. Wist je dat er in de hersenen daadwerkelijk dingen gebeuren als we elkaar een cadeautje geven? Jouw eigen beloningscentrum wordt actief als je iemand anders een cadeautje geeft! Daarom is het niet alleen leuk om een cadeautje te krijgen, maar ook om wat te geven!

Originele cadeautjes

Maar hoe bedank je iemand op een originele manier? Gelukkig is dat in de praktijk helemaal niet zo lastig. Je kunt een gewoon kleinigheidje kopen, maar je kunt ook iets geven dat net wat persoonlijker is. Wat dacht je van een cadeautje met een persoonlijke boodschap of mooie foto van jullie samen erop?

Wij zetten de leukste cadeautjes om iemand te bedanken voor je op een rijtje!


Cadeautjes die altijd goed zijn om ‘dank je wel’ te zeggen

Sommige cadeautjes zijn áltijd goed, denk aan een bosje bloemen, een fles wijn of een heerlijke doos chocolade. Maar wat dacht je van een leuke mok die je speciaal voor iemand gemaakt hebt? Of gepersonaliseerde chocolade? Je geeft dan niet zomaar chocolade, maar chocolade met je persoonlijke bedankt-boodschap erop. En niet zomaar een fles wijn, maar een fles wijn met een eigen etiket. Je kunt de naam van de ontvanger toevoegen én een leuke foto.


Cadeautjes die je kunt personaliseren met eigen foto of tekst:


Je moeder bedanken

De kans is groot dat je je moeder wil bedanken voor alles wat ze voor je doet. Heeft ze altijd een luisterend oor? Goed advies? Kan ze je altijd helpen zonder je te vertellen wat je moet doen? Of staat ze altijd klaar om op de kinderen te passen? Welke reden je ook hebt, veel mensen vinden hun moeder een van de meest bijzondere personen op aarde. Wil je je moeder bedanken? Dan hebben we een aantal leuke cadeautjes, speciaal voor moeders!


De leukste cadeautjes om je moeder te bedanken wat ze voor je doet:


Je buurman of buurvrouw bedanken

’Beter een goede buur dan een verre vriend’ is de uitspraak. En dat klopt! Goede buren zijn echt goud waard. Niet alleen is het fijn om naast leuke mensen te wonen, dat jullie wat voor elkaar kunnen betekenen is het belangrijkste. Misschien wil je jouw buurvrouw bedanken omdat ze voor de kat en de plantjes zorgt als jullie weg zijn. Of misschien doet ze boodschapjes voor je als jij ziek bent. Sommige buren bakken zelfs taarten voor elkaar of geven een hapje eten af als ze weten dat ze iemand daarmee kunnen helpen!


Originele cadeautjes om je buurman of buurvrouw te bedanken:En weet jij al wie je gaat bedanken en wat je gaat geven? Hopelijk heb je genoeg inspiratie opgedaan. Wil je nog even verder kijken, bekijk dan al onze cadeautjes om iemand te bedanken.

Alle cadeautjes om iemand te bedanken >>

Naar alle blogs