Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Is jouw vader een echte lekkerbek die wel weet wat lekker is? Geniet hij tijdens het tv-kijken van een lekker biertje, wijntje of borrelhapje? Of organiseert hij altijd etentjes met vrienden waarbij er lekker gegeten (BBQ!) en gedronken wordt? Dan maak je hem zeker blij met een van deze culinaire cadeaus! Wij zetten de meest gewilde cadeautjes op een rij voor vaders met een culinair karakter ;) Funfact: je kunt ze allemaal personaliseren door de naam van je foto toe te voegen, een foto of een persoonlijke tekst.

Bierpakketten

Welke man houdt er niet van een lekker biertje? In ons assortiment bierpakketten vind je de lekkerste biertjes. Zo kun je kiezen uit een Hollands bierpakket, een Belgisch bierpakket, een internationaal bierpakket of een Duits bierpakket. Liever een bijzonder biertje met gegraveerd glas geven in een mooie houten kist? Dan kun je kiezen uit diverse pakketten met verschillende biertjes van Duvel, Westmalle, Westmalle Dubbel en La Trappe.

Bierbrouw-pakket

Zelf je eigen bier brouwen, welke man wil dat niet een keer in z'n leven gedaan hebben? De ultieme uitdaging voor je vader: lukt het of lukt het niet om zelf bier te maken? Bij dit bierbrouw-pakket kun je mooie bierglazen laten graveren met daarop de naam van je vader. Alle ingrediënten zijn bijgesloten, het enige wat hij moet doen is alles mengen en even laten staan. Gaat dat lukken denk je? Je kunt kiezen uit de smaken IPA of Lager.

Bierpakket

Bierpakket

Bierpul

Bierpul

Witte wijnglazen

Witte wijnglazen

Cadeaudoos met glazen, wijn en snacks

Cadeaudoos met glazen, wijn en snacks

Wijnpakketten

Voor de vader die liever een lekker wijntje dan een biertje heeft, zijn er een heleboel mooie wijnpakketten. Je kunt kiezen uit een wijnfles met gepersonaliseerd etiket, een wijnfles in een kist met gegraveerd deksel of bedrukt deksel of wijnkisten met diverse lekkere wijntjes gecombineerd. Of je nu een Merlot wil geven of toch liever een Cabernet Sauvignon, een Sauvigon Blanc of een Chardonnay: wij maken er met liefde een super leuk cadeau van met een persoonlijke boodschap!

Leren schort

Een super stoer cadeau voor vaderdag is dit leren BBQ-schort met zijn naam op de voorkant. Hiermee kan hij zeker indruk maken op zijn vrienden tijdens de vele BBQ's die hij deze zomer gaat organiseren. Het schort is gemaakt van gelooid volnerf buffelleer en verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart. Achter de hals loopt een leren brand waarmee je het schort op de juiste hoogte kunt instellen. Op de voorkant van het schort vind je 2 zakken waar jouw vader een tang, schaar of mobiele telefoon in kan doen. Je kunt kiezen uit diverse designs voor de naam voorop, op alle designs kun je in ieder geval de naam van je vader zetten!

Leren BBQ-handschoenen

Onmisbaar als je toch aan het BBQ-en bent, zijn deze leren handschoenen. Op deze handschoenen kun je de naam van je vader laten graveren. De handschoenen zijn gemaakt van soepel suède, de voering is van flanel. De handschoenen bestel je per set, je krijgt dus twee handschoenen geleverd! Wil je een complete BBQ-set aan je vader geven? Combineer deze stoere handschoenen dan met het leren BBQ-schort.

Houten snijplank of borrelplank

Houdt je vader van borrelen en neemt hij daar altijd een lekker kaasplankje bij met worstjes en olijven? Dan maak je 'm zeker blij met deze houten snijplank. De snijplank is ook goed als borrelplank te gebruiken. Er zijn verschillende vormen en maten, zo kun je kiezen uit een snijplank van teakhout of beuken houten. Ook zijn er verschillende vormen mogelijk zoals een rechthoek of een ronde plank. In elke snijplank kunnen we de naam van je vader graveren met een kleine persoonlijke boodschap.

#

Leren schort gerecycled

Leren schort gerecycled

Leren BBQ-ovenhandschoenen

Leren BBQ-ovenhandschoenen

Snijplank

Snijplank

BBQ set in leren hoes

BBQ set in leren hoes

Mooie gegraveerde glazen met zijn eigen naam

Al die heerlijke biertjes en wijntjes wil je natuurlijk uit een mooi glas drinken! Wist je dat je de naam van je vader in een glas kunt laten graveren? Je kunt ook kiezen voor een tekst 'Voor de liefste vader', 'Best dad' of 'Je bent mijn superheld'. Wat jij bedenkt, wij graveren het met de allernieuwste laserapparatuur in mooie glazen. Hieronder zie je een aantal van de meest populaire glazen, maar je kunt ook kiezen uit een glazen bierpul of bierpul van keramiek

Bierglas

Bierglas

Aperol Spritzglas

Aperol Spritzglas

Theeglas

Theeglas

Vaderdag whiskey glas

Vaderdag whiskey glas

Coole Vaderdag cadeaus

Coole Vaderdag cadeaus

Papa is de beste

Papa is de beste

Vaderdag Cadeaus Onder de 20 euro - Blog

Vaderdag Cadeaus Onder de 20 euro - Blog

Blog

Blog