Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 22287 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Johnnyop 17-08-17

"Super snel "

9 van 10
Sandraop 17-08-17

"Bestellingen zijn steeds verzorgd en verlopen zeer vlot. Contact met de klantendienst verloopt prima.."

9 van 10
Ellenop 17-08-17

"Ik ben gewoon heel tevreden met alles! Ga zo door "

10 van 10

Kerstbal met foto


De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan, Kerstmis! Wil jij de kerstboom dit jaar een persoonlijk tintje geven en elke keer weer opnieuw genieten van jouw mooiste fotomoment, je gezin, kind of huisdier? Ontwerp dan zelf een unieke kerstbal met foto!

Een persoonlijke kerstbal met foto is het ideale cadeau voor de feestmaanden, maar een kerstbal met foto is natuurlijk ook erg leuk als origineel cadeau voor jezelf. Een kerstbal met foto maken is met behulp van onze handige foto-editor zo gepiept. Kies jouw favoriete foto en plaats deze in een van de leuke kerstdesigns. Jouw foto wordt vervolgens dubbelzijdig afgedrukt en keurig binnenin de doorzichtige kerstbal geplaatst.

0 Naast kerstballen heeft YourSurprise nog veel meer originele kerstversiering waarmee je jouw boom prachtig kan versieren, zoals persoonlijke kersthangers, grote kerstballen en mooie keramische kerstballen. Ook al deze kerstversiering kun je zelf ontwerpen en voorzien van jouw eigen foto en tekst. Met deze kerstversiering wordt jouw kerstboom een echte blikvanger!

Kerstballen

Het ophangen van kerstballen in de kerstboom is zonder twijfel één van de leukste dingen tijdens de feestdagen. Maak het versieren van jouw kerstboom nog leuker met persoonlijke kerstballen! Ontwerp voor ieder gezinslid een eigen unieke kerstbal en laat diegene zelf zijn of haar kerstbal in de kerstboom hangen. Maak de kerstboom helemaal compleet door er allemaal mooi verpakte kerstcadeaus onder te leggen en jullie Kerst wordt gegarandeerd onvergetelijk!

Kerstversiering

Nog op zoek naar mooie kerstversiering voor jouw kerstboom? De leukste kerstversiering maak je zelf! Met eigen foto’s en tekst ontwerp je in een paar simpele stappen kerstversiering voor de hele familie. Met deze persoonlijke kerstversiering wordt het huis extra gezellig en breng je jouw huis helemaal in kerstsferen.

Kerstbal maken

Een kerstbal maken met je eigen foto en tekst is online zo gebeurd. Binnen een paar minuten creëer je voor iedereen een persoonlijke kerstbal. Wil jij ook zelf een kerstbal maken om cadeau te geven tijdens de feestdagen of om je eigen kerstboom mee te versieren? Kies dan jouw leukste foto en voeg eventueel nog een leuk kerstdesign toe om jouw kerstcadeau helemaal af te maken.

Doorzichtige kerstballen

Bij een sfeervolle Kerst hoort een kerstboom vol met prachtige kerstballen. Ontwerp daarom de meest unieke kerstballen zelf. Kies er bijvoorbeeld voor om doorzichtige kerstballen te voorzien van jouw leukste foto of afbeelding. Of laat de doorzichtige kerstballen bedrukken met het logo van je bedrijf. Zo creëer je snel en eenvoudig een persoonlijk kerstcadeau voor al je medewerkers, zakenrelaties of kun je de kerstboom in het bedrijf prachtig versieren!
+ Lees meer...