• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43609 beoordelingen
Shari
op 01-04-20

"Ondanks de huidige maatregelen toch de volgende dag geleverd, en dat voor een gepersonaliseerd product.."

10 van 10
Michel
op 01-04-20

"Nee, alles was duidelijk "

10 van 10
Angela
op 01-04-20

"Snelle en goede service. Top "

10 van 10

Dora en Diego boekjes

Speel de hoofdrol in je eigen Dora en Diego boek! Droomt jouw (klein)kind er van om samen op pad te gaan met het vrolijke, nieuwsgierige en ondernemende meisje Dora en haar avontuurlijke neefje Diego? Dit kan in een van de Dora en Diego boekjes bij YourSurprise!

Maak lezen een feestje door de naam van je zoon of dochter in het boek te verwerken. Op deze manier wordt lezen extra leuk en zal het het lezen nog meer gestimuleerd worden, want het is stiekem toch wel spannend om de hoofdrol te spelen in jouw eigen boek! Samen of alleen lezen, de Dora en Diego boekjes zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden!

Met de gebruiksvriendelijke editor personaliseer je in een handomdraai de Dora en Diego boekjes. Ga samen met Dora of Diego op pad en beleef de meest leuke en spannende avonturen mee! Lezen is voor kinderen vaak een avontuur op zich, met deze Dora en Diego boekjes maak je lezen nog een groter avontuur. Dit maakt het boek extra bijzonder en uniek, waardoor het leesplezier gestimuleerd zal worden!

Dora boekjes

Ieder kind vindt het geweldig om de hoofdrol te spelen in een spannend boek of een prachtig verhaal. Bij YourSurprise kan dit in een van de Dora boekjes! Ga samen met Dora op reddingsavontuur en vlieg een rivier en een woestijn over met een luchtballon om het aapje Boots te redden! Of kies ervoor om feest te vieren met Dora en haar vriendjes tijdens vriendschapsdag. Ga op zoek naar de vriendschapsarmbandjes die Zwieber heeft gestolen. Met deze avontuurlijke en vooral spannende kinderboeken reist Dora samen met jouw (klein)kind de hele wereld over!

Diego boekjes

Iedere Dora fan kent hem wel, Diego. De avontuurlijke neef van Dora is niet alleen de Tarzan van de natuur, hij kan zelfs met dieren praten! Hij doet er alles aan om de natuur te redden en gebruikt daar echte high-tech gadgets voor! Diego is niet alleen te zien tijdens afleveringen van Dora, kinderen kennen hem ook van zijn eigen serie, ‘Go Diego Go!’.

Wilt jouw zoon of dochter ook samen met Diego op avontuur? Dit kan in een van de Diego boekjes! Samen met Diego en zijn vriendjes gaat jouw zoon of dochter op reddingsavontuur. Onderweg maken ze allerlei spannende en gevaarlijke avonturen mee!

Kinderboeken

De kinderboeken van YourSurprise zijn originele en leuke cadeaus voor elke gelegenheid. Of het nu voor een verjaardag is, het behalen van een zwemdiploma of een goed rapport, ieder kind maak je blij met een super spannend boek van een van zijn of haar favoriete personages!

Om het extra speciaal te maken kun je bij YourSurprise de kinderboeken personaliseren, waardoor het kind ook nog eens de hoofdrol in het boek speelt! In sommige kinderboeken kan naast de naam van het kind, ook een foto worden verwerkt, waardoor je een super leuk effect krijgt! De kinderboeken zijn niet alleen avontuurlijk, ze zijn ook super leerzaam, wat goed is voor de ontwikkeling van elk kind. Een boek dat zeker te weten een plekje in de boekenkast zal krijgen!