Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoals ieder ander feest ziet ook Burendag er dit jaar iets anders uit dan normaal. Op zaterdag 25 september komen buren samen om samen de wijk op te knappen, samen te eten of om spelletjes te spelen. Het is een perfect initiatief om elkaar beter te leren kennen. Daarom hebben we speciaal voor deze Burendag een lijst met leuke activiteiten opgeschreven en delen we cadeautips om je buren te bedanken.

Hoe bedank je een buurman of buurvrouw?

Sommige buren helpen om een oogje in het zeil te houden in de wijk. De andere buur helpt je met het watergeven van je planten als je niet thuis bent. Misschien lopen de buurkinderen wel eens met je hond omdat ze graag willen oefenen en ze helemaal weg zijn van jouw knuffelige huisdier. Op buren kan je vaak rekenen en daarom is het belangrijk om hen te laten weten hoe erg je hen waardeert.

Bedank je buren met een Mega Côte d’Or chocoladereep

Wil je je buren groots bedanken? Doe dat dan met deze Côte d'Or reep! Deze mega XL verpakking bevat 5 chocoladerepen in verschillende smaken. Zo kan iedereen genieten van de smaken melk, puur en melk met stukjes hazelnoot. Laat zien dat je aan iemand denkt met deze mega chocoladereep, dan hebben ze zeker wat te smullen bij een kopje thee. Verras de buurman of buurvrouw met een theedoos van Frank about tea.

Samen in de voortuin de dag afsluiten met een kopje thee? Niets is fijner dan om dat met je buren te doen. Met deze gepersonaliseerde en gevulde theedoos van Frank about tea kan je een heerlijk momentje van ontspanning inplannen. Naast de theedoos bevat dit product ook twee ongepersonaliseerde theeglazen en theesoorten van Frank about tea. Frank about tea is ontstaan uit een passie voor verandering in de thee industrie. Frank about tea werkt hard voor overheerlijke thee en dat begint met verse thee rechtstreeks van de bron, in je brievenbus. Bedank je buren met een fijne waterfles.

Misschien heb je wel een buurman of buurvrouw die heel sportief en er regelmatig op uittrekt. Dan is het belangrijk om voldoende water mee te nemen, zeker als het zonnetje onverwachts veel meer schijnt dan opgegeven. Maar een waterfles is net zo handig wanneer de buren in de voortuin of achtertuin een boekje lezen, zodat ze niet steeds heen en weer hoeven te lopen. Deze waterfles houdt je product een lange tijd koel. Perfect voor een verfrissing in het zonnetje. Verras je buren met een boeket bloemen.

Een vrolijk bosje bloemen fleurt iedereen zijn dag. Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte, jubileum, huwelijk, bedankje of ander soort gelegenheid; zeg het met een mooi boeket bloemen! Al onze boeketten worden rechtstreeks vanaf de bloemenveiling verpakt en verstuurd. Zo ben jij verzekerd van verse bloemen van de allerbeste kwaliteit. Het boeket wordt geleverd in een luxe cadeaudoos, inclusief gratis cadeaukaartje met daarop jouw persoonlijke boodschap. Zo is deze fleurige verrassing helemaal compleet!

Houten theedoos

Houten theedoos

Mega Côte d'Or

Mega Côte d'Or

Waterfles

Waterfles

Droogbloemen in houder

Droogbloemen in houder

Bedank je buurjongens en meisjes met een snoeppot

Zijn de kinderen uit jouw buurt dol op jouw knuffelbare huisdier? Dan komt het vast weleens voor dat ze voor de deur staan met de vraag of ze hem of haar mogen uitlaten. Dat is voor jou makkelijk en is voor hen een leuk tijdverdrijf. Dan kunnen ze alvast oefenen met het hebben van huisdieren voor later. Juist omdat ze wandelen met de hond zo leuk vinden, maakt jouw bedankje in de vorm van een lekkere pot met snoep het alleen maar specialer. Een gezellig buurtfeest op Nationale Burendag.

Vieren jij en je buren deze Burendag voor de deur? Dan is het een leuk idee om met z’n allen te gaan barbecuen. Zo’n bbq-feestje organiseer je heel gemakkelijk door iedereen een eigen gerecht te laten maken, zo is er voor iedereen wat en leer je ook iets van andermans cultuur. Nieuwe dingen uitproberen maakt zo’n dag juist heel leuk. Haal inspiratie uit het Burgers & BBQ Bites kookboek.

Of het nou een bbq-feest of high-tea is, het is altijd belangrijk om te zorgen dat het voor iedereen naar wens is. Met dit waanzinnige Burgers & BBQ Bites-boek wordt je overspoelt met eenvoudige gerechten voor op de barbecue. Zit je in tijdnood, maar is het toch prachtig weer en je wilt de BBQ aansteken. Geen probleem! Met Stix & Stuff, Tasty Taco's of gewoon een lekkere burger zit er altijd een recept voor je bij. Maak een schort voor de BBQ-koning of -koningin.

Staat die ene buurman of buurvrouw bij elk buurtfeest achter de barbecue omdat ze echt geweldige kookkunsten hebben? Dan is het superleuk om hen te bekronen als de BBQ-koning of -koningin. Dat kan je heel leuk doen door hen een eigen leren schort cadeau te doen! Dit leren schort is gemaakt van van kwalitatief plantaardig gelooid volnerf buffelleer. Het leren schort kun je laten bedrukken met een mooi design en eigen tekst. Je kunt hier bijvoorbeeld de naam van de kok in kwestie opzetten of een leuke andere quote.

Snoeppakket

Snoeppakket

BBQ set in leren hoes

BBQ set in leren hoes

Leren schort

Leren schort

Kinderschort

Kinderschort

Ook speciaal voor de kleine helpers eigen schorten

Zijn de kleine helpers helemaal weg van helpen tijdens de barbecue? Geef ze dan hun eigen schort en kroon ze tot echte helpers. Het kinderschort is gemaakt van een comfortabele en stevige katoenmix en is verkrijgbaar in toffe kleuren. Jij ontwerpt hem helemaal zelf, dus je geeft het schort super snel een persoonlijke touch. Het is juist heel leuk om te straatnaam op het schort te zetten, zodat het helemaal in het teken staat van Burendag.

Versier de tafels met gepersonaliseerde servetten

Gepersonaliseerde servetten met foto’s van iedereen uit de buurt is een hele leuke manier om de tafels te versieren. Het is ook nog eens een leuke zoektocht voor alle kinderen om zichzelf op de servetten te zoeken. Je ontwerpt ze helemaal zelf met foto's, namen of speciaal ontworpen designs. Jij hoeft alleen het aantal servetten te kiezen dat je wilt bestellen en dan begint het personaliseren. De bedrukte servetten zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoen, heel chique dus. Zo kan je ze elk jaar opnieuw gebruiken! Hou de drankjes voor de volwassenen lekker koel met een wijnkoeler.

Witte wijnen en rosé wijnen drinken zijn het lekkerst wanneer ze koud zijn. Zo zijn ze heerlijk verfrissend op een warme dag. Daarom is het handig om bij elke barbecue ook wijnkoelers op tafel te zetten. De wijnkoeler is gemaakt van dubbelwandig roestvrijstaal. Dit zorgt er voor dat de wijn lekker koel blijft tot de laatste druppel. Zelf een unieke wijnkoeler maken is heel eenvoudig. Jij voegt alleen een naam of tekst naar keuze toe en kiest een van onze designs in de editor. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en graveren we jouw ontwerp met liefde en precisie in de wijnkoeler.

Organiseer je ook spelletjes? Dan zijn dit toffe prijzen voor je buren.

Servetten

Servetten

RVS wijnkoeler

RVS wijnkoeler

Beker

Beker

Blog

Blog