Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Inspiratie gids

Download de gratis gids voor zakelijke cadeaus voor kerstmis


De periode rond de feestdagen is het perfecte moment om jouw collega's en medewerkers te bedanken voor al het harde werk dat ze de voorbije maanden hebben verricht, maar ook om jouw klanten en zakenpartners te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun die ze jouw bedrijf het afgelopen jaar hebben getoond. Speciaal voor jou hebben we deze gratis en praktische gids samengesteld, boordevol inspiratie en advies voor jouw Zakelijke Kerstcadeaus. Met de hulp van onze cadeau experts zul je geen moeite hebben met het perfecte cadeau te vinden om te personaliseren met jouw logo en de namen van jouw werknemers en/of klanten.

guide mobile guide desktop


De reeks gepersonaliseerde zakelijke cadeaus die je in deze gids ontdekt, zijn speciaal geselecteerd voor Kerstmis en Nieuwjaar om jouw relaties op een unieke manier te verrassen en hen het allerbeste te wensen voor het komende jaar. Een cadeau om dank je te zeggen, om te vieren wie in je geloofde en om jouw merk te promoten in de laatste periode van het jaar. Onze cadeaus kunnen op maat worden gemaakt voor elke ontvanger met een unieke personalisatie met een logo en hun namen. Jouw ontwerp kan worden gegraveerd, geborduurd of gedrukt in de mooiste kleuren!

Wie wil je verrassen met jouw relatiegeschenk op maat? Wij helpen je graag bij het vinden van de meest originele en geschikte verrassing voor collega's, klanten, zakenpartners en professionele contacten, alsook bij het maken van promotionele gadgets/goodies.
Wij, van YourSurprise, willen je helpen bij elke stap van jouw project, van de keuze van het cadeau tot de levering van jouw bestelling. Daarom bieden wij een speciale thuisbezorgservice waarbij cadeaus op verschillende adressen rechtstreeks naar het huis van de ontvanger worden verzonden.

Ontdek al onze bestsellers, nieuwkomers en de favorieten van onze zakelijke klanten en vind een uniek cadeau om iemand mee te verrassen!