• De tofste cadeaus aan huis geleverd
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Linnen tasjes

Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 68970 beoordelingen
Petra
op 23-06-21

"Heel tevreden van de kwaliteit, service en snelheid van levering... "

10 van 10
Judith
op 23-06-21

"Supersnelle service! Heel leuk gedaan die foto op de biertjes. "

9 van 10
Marielle
op 23-06-21

"Snelle levering en mooi boek ontvangen met tekst "

9 van 10

Linnen tasjes met eigen opdruk of naam

Linnen tasjes zijn helemaal hot! Dat is niet zo raar ook, want ze passen helemaal bij deze tijd waarin iedereen net even wat duurzamer boodschappen doet en minder plastic gebruikt!

Linnen tas met eigen naam of opdruk

Bij YourSurprise kun je linnen tasje in drie kleuren, helemaal naar smaak laten opmaken: wit, zwart of naturel. In onze editor kun je zelf een tekst invoeren of een bestaand design kiezen. In onze editor vind je designs me tteksten zoals: BFF, Don't worry go shopping, Donut Worry, Go Shopping, Shopping Queen, I am a shopaholic, Lievelingstas en nog veel meer.

Linnen tas met voorletter

Super popoulair zijn de linnen tasjes met enkel één letter: de letter van je naam. In onze editor vind je dan ook alle letters van het alfabet in diverse stijlen zodat je een eigen tasje kunt laten maken.

Linnen tas met eigen fotocollage

Heb je een heleboel leuke foto's en wil je iemand een origineel cadeautje geven? Maak dan je eigen fotocollage op een linnen tasje. Je kunt zelf kiezen hoeveel foto's je wilt uploaden. Als je dat wilt, kun je er ook nog een tekst of naam bij laten drukken.

Linnen tas met zomerse opdruk

Ga je naar het strand en wil je een zomerse tas? Kies dan voor een leuke teksten als 'Beach Bag', 'Summer vibes' of 'Summer time'. Daarmee krijgt je tasje met een zomerse uitstraling.

Linnen tas als relatiegeschenk

Zoek je nog een leuk cadeau dat je als relatiegeschenk kan weggeven? Wat denk je van een linnen tas met daarop jouw logo of beter nog: een grappig tekst? De tasjes zijn leuk om weg te geven, maar ook om te krijgen. En daarbij is het goed voor het milieu omdat we zo met z'n allen minder plastic tasjes gebruiken.

Linnen tasjes als marketingmiddel

De linnen tasjes zijn ook erg leuk om als marketingmiddel of give away in te zetten voor op beurzen, congressen of evenementen. Misschien zijn er nog sponsors die de tasjes met leuke goodies willen vullen en zo de linnen tas willen omtoveren tot duurzame goodiebag.

Linnen tas met Super Hero als cadeau voor het personeel

Heeft jouw personeel een bijzondere prestatie verricht? Zijn jouw medewerkers voor jou echte superhelden? Verras ze dan met een linnen tas met de tekst SUPER HERO, een leuke afbeelding en hun naam. Dat zullen uw medewerkers zeker waarderen en de kans is groot dat het een begeerlijk collectors item wordt.