Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 31360 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Miriamop 07-12-18

"De doos is wat aan de krappe kant om alle stukjes in te kunnen doen. Een iets ruimere doos zou fijn .."

8 van 10
Toyop 07-12-18

"Goede service ook al is het de fout van de klant.dank jullie wel.alleen de website moet wat duidelijker.."

10 van 10
Ietjeop 07-12-18

"Ben zeer tevreden over de sleutelhangers die ik besteld heb en goed ontvangen "

10 van 10

Snoepblik met foto

Op zoek naar een origineel cadeau voor een kinderfeestje, de avondvierdaagse of het behalen van een (zwem)diploma? Geef dan een uniek snoepblik met foto cadeau! Maak het snoepblik extra speciaal door de wikkel te personaliseren met een mooi design, een leuke foto en tekst. Door een keuze te maken uit verschillende snoepsoorten, weet je zeker dat het snoepblik met foto een origineel cadeau is waar de ontvanger gegarandeerd van gaat smullen.

Zoetekauw

Verras een echte zoetekauw met dit overheerlijke snoepblik met foto. Iedere ontvanger kun je verrassen met een gepersonaliseerde snoepblik, want wie houdt er nu niet van snoepen? Verras jouw ouders, zus, broer, vriend(in) of collega met een snoepblik met foto. Kies een leuke foto van de ontvanger of jullie samen en maak het snoepblik extra leuk door er een leuke, lieve of grappige tekst op te drukken. In een handomdraai heb je voor een echte zoetekauw een origineel en niet te vergeten, een overheerlijk cadeau!

Doodles snoepblikken

Naast het gewone snoepblik met foto, heb je ook de keuze uit speciale Doodles snoepblikken. Verras een echte Doodles fan met dit overheerlijke snoepblik. De Doodles snoepblikken hebben speciale Doodles designs waardoor hij extra leuk is voor iedereen. Met deze gepersonaliseerde snoepblikken zul jij een echte Doodles fan vast en zeker verrassen.

Snoep cadeau

Wil jij iemand verrassen met een snoep cadeau? Geef de ontvanger een gepersonaliseerd snoepblik met foto cadeau! Dit originele snoepblik is niet alleen superlekker, hij ziet er ook nog eens super uniek en vrolijk uit door jouw eigen ontwerp. Ben je op zoek naar iets anders dan het snoepblik met foto? Neem dan eens een kijkje tussen de verrukkelijke chocolade cadeaus, die je ook stuk voor stuk kunt personaliseren met je eigen tekst en foto. In een handomdraai personaliseer jij jouw eigen snoep cadeau!

Kraamcadeau

Het snoepblik met foto is ook zeer geschikt als kraamcadeau. Personaliseer het geboorteblik door een foto van het pasgeboren baby’tje op de wikkel te drukken. Het snoepblik met foto is gevuld met heerlijke blauwe en witte of roze en witte suikersnoephartjes. Dit kraamcadeau zal niet alleen op gesmikkeld worden, het zal vast en zeker ook een mooi plaatsje in het kamertje van het pasgeboren kindje krijgen.

Valentijnscadeau

Jouw geliefde verrassen tijdens Valentijnsdag met een romantisch en overheerlijk Valentijnscadeau? Verras jouw (geheime)liefde met een speciaal Valentijns snoepblik met foto. Het snoepblik is gevuld met overheerlijke suiker snoephartjes. Het snoepblik zal met liefde gemaakt worden waardoor jij het weer met liefde kan weggeven. Met dit heerlijke Valentijnscadeau zal je zeker het hart van jouw (geheime)liefde veroveren.
+ Lees meer...