Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Het is altijd leuk om een ​​compliment te ontvangen, omdat we ons daardoor gewaardeerd voelen en onze dag meteen opfleuren! Wist je dat er een dag aan gewijd is? Wereldcomplimentendag is begonnen begin jaren 2000 in Nederland en is nu wereldwijd bekend. Wanneer is het precies complimentendag? Je kunt de datum in je agenda noteren en je complimenten klaarzetten voor 1 maart!

Waarom zou je iemand een compliment geven?

Een compliment is een manier om de mensen om je heen zich gewaardeerd te laten voelen, laat zien dat ze geliefd worden en het laat ze glimlachen. De voordelen van complimenten zijn talrijk! Degenen die ze ontvangen, voelen zich onmiddellijk gemotiveerd. Dit gevoel kan worden verklaard door de wetenschap. Wanneer we een compliment krijgen, worden specifieke gebieden in de hersenen die van invloed zijn op motivatie en concentratie geactiveerd en ontstaat er een cyclus waardoor de hersenen dat gevoel opnieuw willen ervaren en daardoor gemotiveerd worden om het steeds beter te doen. Maar afgezien van de wetenschap is een compliment ook een manier om de band met de mensen in je leven te versterken en om iemand die belangrijk voor je is, zich speciaal te laten voelen.

Wie complimenteren?

Iedereen verdient zo nu en dan een compliment! Misschien heeft iemand op het werk een interessant project ingediend? Complimenteer hem of haar voor zijn of haar inzet en resultaten. Misschien is je vriend er voor je geweest in een moeilijke tijd? Complimenteer hem en vertel hem hoe geweldig ze is. Er zijn genoeg mogelijkheden om iemand een compliment te geven. Houd het volgende in gedachten:

  • Wees oprecht: niemand krijgt graag onoprechte complimenten!
  • Houd het stijlvol: niet iedereen vindt het leuk om complimenten te krijgen over hun uiterlijk. Als je niet zeker weet hoe je compliment zal worden ontvangen, concentreer je dan op iets anders.
  • Wees niet bang: een compliment geven lijkt misschien eng, maar zolang het oprecht is, komt het goed. Als je je te verlegen voelt om iemand persoonlijk te complimenteren, stuur dan een kaartje.

Stuur een kaartje met een compliment

Een kaart is een geweldige manier om iemand een compliment te geven. Op deze manier kan de ontvanger het opnieuw lezen wanneer ze maar willen en zich elke keer speciaal voelen!

Droogbloemen in houder

Droogbloemen in houder

Houten kaart

Houten kaart

Milka Pralines Thank You

Milka Pralines Thank You

Blog

Blog