Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Je hebt geen groot cadeau nodig om je vader te verrassen tijdens vaderdag. Soms heb je alleen een liefdevolle en oprechte boodschap nodig. Om je liefde te laten blijken kan je tijdens vaderdag een mooie wenskaart voor je vader schrijven. Hoewel je natuurlijk weet hoeveel je van je vader houdt, kan het moeilijk zijn om je gevoelens op papier te zetten. Daarom willen we je enkele tips geven die je kunnen helpen bij het schrijven van je eigen Vaderdag kaart.

Kies je vaderdag kaart

Voor je je kaart kan gaan schrijven, moet je er eerst eentje uitzoeken. Er zijn veel verschillende manieren om jouw kaart bijzonder te maken, bijvoorbeeld door hem te personaliseren. Je kunt een mooie foto op de kaart zetten samen met je vader. Zo zal niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van de kaart bijzonder zijn.

Houten kaart

Houten kaart

Houten kaart voor Vaderdag

Houten kaart voor Vaderdag

Wat moet er in de vaderdag kaart staan?

Nu je je wenskaart gekozen hebt, is het tijd om een ​​bericht te schrijven dat precies past bij wat je wilt zeggen. Ben je niet goed met woorden? We helpen je graag op weg met wat tips!

  • Gebruik de tekst van een nummer : is er bijvoorbeeld en nummer wat precies uitdrukt wat je wilt zeggen? Gebruik je favorieten songteksten en schrijf ze op de kaart. Je kunt ook het favoriete nummer van je vader gebruiken om op de kaart te zetten.

  • Denk ook vooral na wat jouw boodschap speciaal maakt : onthoud dat het niet perfect hoeft te zien! Bedenk voor jezelf waarom jouw vader de Leukste, beste en en grappigste is. Zet al deze dingen onder elkaar op een lijstje en je hebt al een speciale kaart voor hem! Als je op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan onze 25 redenen waarom jouw vader je nummer 1 is.

  • Je kan in je kaart ook een reis maken langs jullie herringen : Denk terug aan je jeugd en alle herinneringen die jij met je vader hebt gemaakt. Springt hier een specifieke vakantie uit? Of dat onderonsje die jullie altijd hebben? Verwijs in je kaart naar de herinnering of anekdote.

  • Gebruik een gedicht van een dichter : Houd je vader van lezen of dichters? Zoek dan een mooi gedicht op om jouw gevoel te uiten. Vergeet natuurlijk niet om nog een persoonlijke noot toe te voegen aan het einde van het gedicht!

Ben jij na het lezen van onze tips er nog steeds niet over uit wat je wilt zeggen in je wenskaart? Dan is onze tip; Maak je vooral niet zoveel zorgen! Onthoud dat je vader al weet hoeveel je van hem houdt en blij is met elk woord dat er in jouw kaart staat.

Blossombs - Bloemen Zaadbommetjes

Blossombs - Bloemen Zaadbommetjes

Blog

Blog