Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.


Vaderdag cadeaus onder de 20 euro!


Vaderdag cadeaus onder de 20 euro

Het is bijna Vaderdag! Heb jij het cadeau om je vader te verrassen al gevonden? We vieren deze bijzondere dag die om jouw vader draait op 19 juni goed onthouden! Vaderdag is de perfecte gelegenheid om de belangrijkste man in je leven te bedanken.

Elk gezin viert vaderdag op zijn eigen manier. Sommige mensen hebben de traditie om op vaderdag er met hun vader op uit te gaan en de ander vind het gezellig om gezellig thuis te blijven en een ontbijtje op bed te brengen. Hoe je deze dag ook viert, het is leuk om jouw vaderfiguur in het zonnetje te zetten met een (klein) cadeautje om hem te bedanken!
We willen je inspireren met een aantal ideeen voor een vaderdag cadeau die je niet mag missen dit jaar, met een budget onder de 20 euro! !

Verras je vader met een persoonlijk cadeau!

Een vaderdag cadeau hoeft niet duur te zijn, kies een cadeautje met een boodschap erachter die uit je hart komt en het is altijd goed!
Denk bijvoorbeeld aan hetgeen waar hij het meest van houdt ... jij! Je vader is vast en zeker ongelofelijk trots op jou en hecht veel waarde aan de herinneringen die jullie maken in het leven. Er zijn veel cadeaus die deze band laten zien door het personaliseren met foto en tekst.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een mok met een foto van jullie samen erop? Extra leuk om te geven tijdens een vaderdag ontbijtje, zodat hij er gelijk gebruik van kan maken! Of ontwerp een fotoalbum vol met foto's van vakanties. Je hebt waarschijnlijk honderden mooie herinneringen om uit te kiezen!

Een uniek gebaar

Vaderdag staat voor het vieren van de bijzondere band tussen jou en je vader. Of dit nou je lieve papa, je stiefvader of iemand anders is die jouw vaderrol vervuld, 19 juni is de dag om hem te bedanken. En hoe kan je dit beter doen dan met een uniek cadeau? Woorden kunnen het beste beschrijven wat jij voor je vader voelt. Ontwerp bijvoorbeeld een fotokaart waarop jij schrijft hoeveel je voor hem betekend. Ben jij wat minder goed met woorden? Maak dan een uniek boek voor je vader waar zijn naam terug keert in het verhaal. Zo kan hij alsnog lezen hoeveel hij voor je betekend!

Andere vaderdag cadeaus onder de 20 euro

Heb je nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Dan we hebben we nog meer leuke cadeaus voor je op een rijtje gezet, waarmee je jouw vader een geweldige vaderdag zal bezorgen:

Kortingsode 10%


Profiteer met de kortingscode BLOG10 van 10% korting op jouw volgende bestelling! Voer de kortingscode in de winkelmand in en ontvang de 10% korting. We wensen je een hele fijne moederdag met veel liefde!*

Bekijk al onze vaderdag cadeaus>>>

**De korting is niet geldig in combinatie met andere acties of op verzendkosten