Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Als je gelooft dat Kerstmis een tijd is om te geven en vreugde te verspreiden onder alle leden van de familie, dan is er geen reden waarom onze vrienden met poten uitgesloten zouden moeten worden van de festiviteiten. Honden maken immers deel uit van het gezin. Ze bieden gezelschap, onvoorwaardelijke liefde en zijn een bron van eindeloze vreugde. Laten we deze kerst onze honden op een speciale manier verwennen,gepersonaliseerde geschenken voor ze of om ze te vieren! Maak de kerst van uw hond dit jaar net zo speciaal als zij uw hele jaar maken.

Dus of ze nu stout of lief zijn geweest, verwen ze met een beetje extra liefde en genegenheid met onze topkeuze van gepersonaliseerde kerstcadeaus voor honden.

Populaire gepersonaliseerde kerstcadeaus voor honden

Als toegewijde gezinsleden verdienen onze honden het om tijdens de feestdagen verwend te worden, net als de rest van ons. Laten we eens kijken naar een aantal eersteklas gepersonaliseerde kerstcadeaus voor honden: onze mooie gepersonaliseerde hondenbedden en voer/drinkbakken.

Hondenkussen

Hondenkussen

Hondenvoerbak

Hondenvoerbak

Klok

Klok

Dierenaccessoires

Dierenaccessoires

Gepersonaliseerde Hondenbedden

Droomt uw hond van een comfortabele, knusse slaapplaats? Zo ja,gepersonaliseerde hondenbedden zou wel eens de oplossing kunnen zijn.

Als er ooit een kerstcadeau was dat uw hond echt zou waarderen, dan is het wel het comfort en de luxe van ons gepersonaliseerde hondenbed. Bestaat er iets aantrekkelijkers dan een knus hoekje om lekker in weg te kruipen na een dag vol stoeien en plezier? Wij denken van niet!

De hondenbedden zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en taupe; mooie, neutrale kleuren die in elke interieurstijl passen. Er zijn twee verschillende maten beschikbaar, dus je vachtbal heeft gegarandeerd een comfortabele plek om te snoezelen. Maat M meet 55 x 75 x 14 cm en is geschikt voor kleinere honden. De afmetingen voor maat L zijn 70 x 110 x 14 cm, waardoor het de perfecte maat is voor grotere honden.

Wat deze hondenbedden uniek maakt, is de optie om je eigen personalisatie toe te voegen. Hoe vraag je dat?

  1. Voeg de naam van de hond toe, zodat er geen twijfel mogelijk is over wie de gezellige plek is.
  2. Voeg je favoriete foto of foto's van de vriendelijke haarbal of haarballen toe; vooral leuk als je honden graag hun bed delen.
  3. Voeg een van onze leuke ontwerpen toe, zoals pootafdrukken, hartjes, hondenbotjes of sterren.

Het gaat niet alleen om het uiterlijk. We hebben ook aandacht besteed aan duurzaamheid en hygiëne. Gemaakt van stevig, waterbestendig nylon, zijn onze hondenbedden ontworpen om al die vrolijke sprongen en het speelse rollen te weerstaan. En als het tijd is voor een opfrisbeurt (we weten allemaal dat ze graag in de meest stinkende dingen rollen), kan de hoes gemakkelijk verwijderd en gereinigd worden. Je kunt er dus zeker van zijn dat het bed zo fris blijft als een madeliefje, voor jou en je schattige huisdier.

Als je nog een stapje verder wilt gaan en ze echt wilt verwennen, waarom voeg je dan niet eengepersonaliseerde deken engepersonaliseerd kussen voor je harige vriend? Stel je voor dat ze het comfortabel, knus en warm hebben!

Vergeet niet dat uw hond een geliefd lid van uw gezin is. En niets zegt meer 'je hoort erbij' dan een gepersonaliseerde eigen ruimte. Een Yoursurprise hondenbed is een cadeau dat blijft geven, en belooft comfort, stijl en zoete dromen.

Gepersonaliseerde voer/drinkbakken voor honden

Eten en drinken waren nog nooit zo stijlvolGepersonaliseerde voer- en drinkbakken voor honden kan een geweldige manier zijn om je hond te laten zien hoe speciaal hij is. Kun je je voorstellen hoe hun staart kwispelt van genot (vooral als hij gevuld is met hun favoriete maaltijd)?

Onze hondenbakken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, en in 3 verschillende maten: 160 ml, 350 ml en 700 ml. Dit betekent dat er een perfect formaat is voor elke harige vriend. Elke kom bestaat uit een roestvrijstalen kom in een melamine houder, met een antisliplaag om morsen tegen te gaan. De roestvrijstalen kom is vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging en de melamine kom kan in een handomdraai worden afgenomen met een vochtige doek.

Elke hondenbak kan worden gepersonaliseerd met de naam of tekst van je keuze tot 30 tekens in totaal, samen met een leuk ontwerp zoals hartjes, sterren, pootafdrukken, hondenbotjes en meer.

Gepersonaliseerde kerstsok voor je huisdier

Er gaat niets boven het maken van een gepersonaliseerde kerstsok voor je geliefde huisdier, om ze echt bij de feestdagen te betrekken en de perfecte finishing touch aan je kerstdecoratie toe te voegen. Stel je eens voor: een prachtig bewerkte kous, opgehangen naast die van je andere gezinsleden, maar met de naam van je haarbal!

Stel je hun kwispelende staart voor als ze een kerstsok ontdekken, tot de rand gevuld met lekkernijen, piepspeeltjes, ballen en alles waar ze van houden, speciaal voor hen! Je huisdier zal niet alleen de lekkernijen waarderen, maar ook de liefde en betrokkenheid, waardoor jullie band nog hechter wordt. Voeg gewoon de naam van je huisdier toe aan onzejute kerstsok ofstoffen kerstsok om de jouwe in een handomdraai te maken.

Uiteindelijk draait het allemaal om de manier waarop we onze liefde voor onze viervoeters inpakken. Elk feestelijk geschenk is een bevestiging van de speciale band tussen mens en hond. Dus waarom zou je deze feestdagen niet dat extra speciale, persoonlijke tintje geven aan je kerstcadeau voor je trouwe metgezel?

Kerstsok

Kerstsok

Kerst sok

Kerst sok

Kalender

Kalender

Mok

Mok

Een feest van liefde: Gepersonaliseerde cadeau-ideeën voor hondenbezitters

Het mooie van personalisatie is de veelzijdigheid. Je kunt de foto('s), naam/namen en/of persoonlijke boodschap erin verwerken om het perfecte cadeau te maken voor elk lid van je gezin. We weten allemaal dat de liefde voor onze huisdieren geen grenzen kent, dus als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor iemand die maar niet genoeg kan krijgen van zijn of haar huisdier, waarom maak je dan geen gepersonaliseerd kerstcadeau met hun foto en/of naam? Glimlachen gegarandeerd!

Enkele van onze favorieten:

  • Gepersonaliseerd sneeuwbollenkader: Een gepersonaliseerd sneeuwbollenkader is een prachtig cadeau dat een vleugje winterwonderland in elk huis brengt.
  • Gepersonaliseerde fotokalender: Een traktatie het hele jaar door met een geliefd huisdier of huisdieren! Een functioneel cadeau waarmee iedereen het hele jaar door kan genieten van leuke foto's van hun favoriete haarbal(len).
  • Gepersonaliseerde foto-sleutelhanger: Draag de lieve snoet van je huisdier overal mee naartoe!
  • Gepersonaliseerde kerstballen: Dek de zalen met kerstballen met daarop je liefste, grappigste foto's van je trouwe metgezellen.
  • Gepersonaliseerde fotomok: Kickstart je dag met je favoriete foto van je schatje. Een lieve herinnering elke keer dat je geniet van een kopje thee.

Dus ga je gang en voeg een extra portie vreugde toe aan de kerst van je hond met deze gepersonaliseerde cadeaus. Het gaat tenslotte allemaal om het vieren van degenen van wie we houden, mens of dier.

Sleutelhanger

Sleutelhanger

Sneeuwbol

Sneeuwbol

Kerstbal met foto en kerstdecoratie

Kerstbal met foto en kerstdecoratie

Blog

Blog