Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Benodigdheden voor gepersonaliseerde kerstversiering

Het fijnste aan gepersonaliseerde kerstdecoratie bestellen bij YourSurprise is toch wel dat je alleen je eigen creativiteit, fantasie en een paar van je favoriete foto's nodig hebt! Goed om te weten dat je geen uitgebreide lijst met materialen nodig hebt om een mooi en betekenisvol cadeau te maken, toch?

Tips en trucs om jouw kerstversieringen een professionele look te geven

Benieuwd hoe je de beste kwaliteit foto's krijgt voor je gepersonaliseerde kerstversiering? Het belangrijkste is om afbeeldingen met een hoge resolutie te kiezen. Onthoud: hoe hoger de resolutie, hoe duidelijker de afbeelding op je decoratie. Een goed verlichte, levendige foto zal er prachtig uitzien op je kerstballen of in je sneeuwbol. Het is ook goed om een foto te kiezen waarbij het onderwerp in het midden staat. Met de juiste foto kan jouw kerstdecoratie echt een verhaal vertellen.

Dan nu hoe je namen en tekst kunt gebruiken bij het personaliseren van je kerstdecoratie! Hier is een leuke tip: wees speels met lettertypen en -groottes. Gebruik een mix van krullerige - en blokkerige lettertypes voor een speels tintje, of blijf bij één stijl voor een strakke, moderne look. Je kunt zelfs proberen een betekenisvolle datum of een favoriete quote toe te voegen om je decoratie nog persoonlijker te maken.

Vergeet niet gebruik te maken van de preview om er zeker van te zijn dat het er precies uitziet zoals jij wil!Waar kan ik gepersonaliseerde kerstversiering vinden?

Als je je afvraagt waar je gepersonaliseerde kerstdecoratie kunt vinden die past bij jouw eigen, unieke stijl, dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! YourSurprise is gespecialiseerd in alles wat persoonlijk en feestelijk is en is dus de ultieme bestemming voor al jouw kerst benodigdheden, van cadeaus tot versieringen en tafeldecoratie.

Kerstbal

Kerstbal

Kerstbal

Kerstbal

Kersthangers

Kersthangers

Kersthangers

Kersthangers

Waarom kiezen voor YourSurprise kerstdecoratie?

Bij YourSurprise koop je niet zomaar een product. Je creëert helemaal zelf een mooie herinnering, een aandenken dat nog jaren meegaat. Onze cadeaus zijn niet zomaar decoraties, het zijn echt persoonlijke aandenkens die gezelligheid en warmte aan je eigen huis en dat van je dierbaren toevoegt tijdens de kerstdagen. YourSurprise biedt niet alleen een breed scala aan cadeaus om te personaliseren, we garanderen ook producten van topkwaliteit, een snelle levering en een uitzonderlijke klantenservice. Dit maakt het voor jou mogelijk om creatief aan de slag te gaan met minimale inspanning, zodat je de doe-het-zelf ervaring krijgt zonder de rommel en met een geweldig eindresultaat, elke keer weer!

Hoe personaliseer ik kerstdecoratie bij YourSurprise?

Dat is echt heel eenvoudig! Kies gewoon jouw favoriete cadeau, voeg je foto, persoonlijke boodschap en/of naam toe, bekijk de preview en plaats je bestelling. Je gepersonaliseerde kerstdecoratie is in een mum van tijd naar je onderweg.

Van kerstballen tot kerstsokken: Hoe je al je kerstdecoratie kunt personaliseren

  1. Gepersonaliseerde kerstballen: Personaliseer deze traditionele versiering met een speciale foto, boodschap en/of naam. De transparante kerstbal is aan beide kanten bedrukt, zodat je ontwerp van alle kanten oogverblindend is.
  2. Gegraveerde glazen kerstballen: Laat jouw naam, datum, initialen of andere tekst in deze prachtige kerstballen graveren voor een stijlvolle, persoonlijke toevoeging aan elke boom of krans. Ze zijn verkrijgbaar in feestelijk rood of goud en zijn de perfecte kerstdecoratie voor elk huis.
  3. Bedrukte kersthangers: Deze lichtgewicht en stijlvolle kersthangers zijn gemaakt van glanzend aluminium van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in de vorm van een ster of kerstbal. Ze zijn beschikbaar als set van 2, 4 en 8 stuks. Personaliseer met een foto, naam en/of tekst naar keuze.
  4. Gegraveerde houten kersthangers: Deze hangers zijn verkrijgbaar in de vorm van een ster en een kerstbal en worden geleverd in sets van 4, 6 of 8 stuks. Elke hanger is gemaakt van hout en voorzien van een hoogwaardige lasergravure. Voeg jouw naam en/of tekst in en geef jouw huis deze kerst een natuurlijke, gezellige uitstraling.
  5. Gepersonaliseerde sneeuwbollen: Verkrijgbaar met hartjes, sneeuw of glitter. Voeg makkelijk jouw foto en/of tekst naar keuze toe om je eigen klassieke kerstdecoratie te maken. Gemaakt van hoogwaardig plexiglas, met een dubbelzijdige print van jouw ontwerp aan de binnenkant.
  6. Gepersonaliseerde adventskaars: Voeg je naam, foto en/of boodschap toe om deze adventskaars echt persoonlijk te maken en op de gezelligste manier af te tellen naar Kerstmis.
  7. Gepersonaliseerde kerstsokken: Een echte kerstklassieker, verkrijgbaar in stof of jute. Elk van onze kerstsokken kan eenvoudig worden gepersonaliseerd met naam naar keuze en een van onze kerst ontwerpen. Perfect voor elk gezinslid!
  8. Gepersonaliseerde jute kerstzakken: Geef je cadeaus een extra speciaal tintje met gepersonaliseerde cadeauzakken voor alle dierbaren met wie je kerst viert dit jaar. Elk met eigen naam en gevuld met cadeaus die hen zullen doen glimlachen.

Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste kerstdecoraties ooit, in je eigen stijl, en voor elke gelukkige ontvanger die je in gedachten hebt.

Kerstbal met foto en kerstdecoratie

Kerstbal met foto en kerstdecoratie

Houten Kersthanger

Houten Kersthanger

Kerst sok

Kerst sok

Traditionele kerstdecoratie die gepersonaliseerd kan worden

Wie houdt er nou niet van kerstbomen vol lichtjes en hangers met een speciale herinnering en betekenis? Het personaliseren van traditionele kerstdecoraties voegt niet alleen extra magie toe aan je decoratie, maar geeft je ook de kans om jouw unieke smaak te vieren en met anderen te delen. Laten we een aantal kerstversieringen bekijken die gewoon smeken om een persoonlijk tintje.

Gepersonaliseerde kerstballen & kersthangers

Deze zijn uitermate geschikt om te personaliseren! Stel je een kerstbal of hanger voor voor elk gezinslid met naam, een foto van een geliefd huisdier of zelfs eentje die je herinnert aan een speciaal moment van het afgelopen jaar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gepersonaliseerde kerstsokken met naam

Wat is er gezelliger dan ieder zijn eigen kerstsok met naam of ontwerp boven de open haard? Deze persoonlijke details voegen nog meer toe aan de voorpret in de aanloop naar kerst.

Kerstkransen

Kerstkransen zijn een traditionele decoratie die op talloze manieren kan worden gepersonaliseerd. Je kunt er elementen in verwerken die verwijzen naar jouw stijl, hobby's of bijvoorbeeld de favoriete kleuren van je familie. Onze kerstballen met foto, aluminium hangers met foto en gegraveerde houten hangers zouden perfecte toevoegingen zijn aan elke kerstkrans!

Adventskalenders met naam en foto

Aftellen naar kerst kan net zo spannend zijn als kerst zelf. Een gepersonaliseerde adventskalender gevuld met je favoriete lekkernijen van bekende merken kan het aftellen nog specialer maken.

Vergeet niet dat de schoonheid van het personaliseren van kerstversieringen hem niet in een perfect eindresultaat zit, maar in de tijd, aandacht en liefde die je erin stopt.

Gepersonaliseerde tafeldecoratie voor jouw kerstdiner

Zorg ervoor dat je gasten zich extra speciaal voelen met gepersonaliseerde tafeldecoratie! Je kunt naamkaartjes, servetten met foto en/of tekst, gegraveerde glazen, gepersonaliseerde placemats of zelfs gepersonaliseerde borden gebruiken. De tafel zal er fantastisch uitzien en je gasten zullen alle moeite zeker waarderen!

  • Kerstballen & hangers: gepersonaliseerd met namen, datum, tekst en/of foto's
  • Kerstsokken: gepersonaliseerd met namen en kerst designs
  • Kerstkransen: gepersonaliseerd met favoriete kleuren, kerstballen met foto, gegraveerde kersthangers
  • Adventskalenders: gepersonaliseerd met foto, kerstdesign, naam en/of tekst naar keuze
  • Tafeldecoratie: gepersonaliseerd met naamkaartjes, servetten met foto en/of tekst, gepersonaliseerde borden

Gepersonaliseerde kerstdecoratie voor thuis

Stel je voor dat je kerstboom versierd is met kerstballen, elke met een naam en/of foto van een gezinslid, of dat de schoorsteenmantel versierd is met kerstsokken met de initialen van elk gezinslid. Dit zorgt er niet alleen voor dat je huis nog gezelliger en feestelijker aanvoelt, het geeft ook een gevoel van saamhorigheid en eenheid aan je kerstvieringen.

Gepersonaliseerde kerstdecoratie als cadeau voor familie en vrienden

Deel de kerstvreugde met je dierbaren! Gepersonaliseerde kerstversiering is een attent en uniek cadeau. Verras je je vrienden en familie met kerstdecoratie met hun eigen naam, een speciale boodschap of toffe foto. Ze geven niet alleen een speciaal tintje aan hun eigen kerstdecoratie, maar zijn ook een blijvende herinnering aan jullie band, elke kerst weer!

Sneeuwbol

Sneeuwbol

Kaars in Glas

Kaars in Glas

Kerstcadeau 2024

Kerstcadeau 2024

Blog

Blog