Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Cadeautjes voor meisjes; soms weet je niet waar je moet beginnen. Geef je ze een cadeautje dat ze bezighoudt, waar ze mee kan knuffelen of waar ze iets van kan leren? Om je op weg te helpen bij het uitzoeken van een geschikt cadeautje voor een meisje, hebben we vijf cadeautips op een rij gezet. Wie ga jij binnenkort verrassen met een cadeautje?

Cadeautip 1: Een leerzaam boek zoals Coco kan het!

Alle eerste keren zijn eng. De eerste stap, de eerste keer fietsen of voor het eerst naar de basisschool. Maar jouw kleine jonge meid staat er niet alleen voor. In het prentenboek Coco kan het! durft kleine Coco ook niet voor het eerst te vliegen. Coco kan het! is een nieuw en heel eigen prentenboek van Loes Riphagen, een prachtverhaal - gekozen tot prentenboek van het jaar 2021 - over moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Je kruipt in dit grappige prentenboek in de rol van Coco het vogeltje en je leert zelf vliegen met de hulp van oma, opa, papa of mama!

Doordat deze editie van Coco kan het! helemaal personaliseerbaar is, speelt het kindje zelf de rol van Coco in het boek. Op de voorkant en achterkant van het omslag kan de foto van het kindje worden geplaatst en wordt zijn of haar naam in het verhaal opgenomen. Dat zorgt voor een flinke verrassing tijdens het (voor)lezen!

Personaliseer hier jouw eigen Coco kan het!

Cadeautip 2: Een schattige roze kinderbeker met eigen naam erop

De coolste dame op school zijn met deze drinkbeker? Reken er maar op! Deze kinderbeker heeft een schattige roze dop met kleine oortjes, waardoor je op school niet zo snel je eigen beker meer kwijtraakt. Hij valt zeker op! Met een eigen naam erop is het een super persoonlijk, maar ook onwijs handig cadeau. Perfect voor mee naar school, tijdens een dagje weg of een lange autorit.

De drinkbeker met berendop is gemaakt van hoogwaardig RVS met aluminium. Hij houdt je drankje dus heerlijk koel. En met de lekvrije dop voorkom je plakkerige situaties in de schooltas. Zelf een unieke kinderbeker bedrukken is echt een makkie. Je voegt alleen een mooie foto en/of naam toe aan een van de vrolijke designs. Daarna gaan wij voor je aan de slag.

Hoe personaliseer jij deze roze kinderbeker?

Cadeautip 3: Sparen voor later met een spaarpot

Elk centje is het begin van een miljoen. En sparen wordt helemaal een feestje met een toffe bedrukte spaarpot. De spaarpot is te personaliseren met een tof design en een naam en/of foto. Zo heb je een leuke spaarpot met ook nog eens een persoonlijke herinnering door de foto.

Jij ontwerpt de spaarpot namelijk helemaal zelf met een naam, foto of mooie collage. Jij voegt alleen je foto en naam naar keuze toe in de editor, super makkelijk! Daarna gaan wij aan de slag en drukken jouw creatie haarscherp en full colour op de spaarpot.

Maak snel een spaarpot en help jouw kleine met sparen

Cadeautip 4: Een papieren speelgoed opbergzak

Slaapkamers, woonkamers, speciale speelkamers; soms lijkt het alsof er een bom aan speelgoed is ontploft. Opruimen is ook niet altijd een makkie, want met al het speelgoed door de kamer lijkt het ook nog eens alsof er nergens plek is om wat op te ruimen. Daar komt een papieren speelgoed opbergzak goed van pas. Hij is super functioneel voor het opruimen én is ook nog een leuke eyecatcher voor in de kamer.

Zelf een papieren speelgoedzak maken is onwijs makkelijk. Je voegt alleen jouw naam naar keuze toe aan een van de vrolijke designs. Daarna gaan wij voor je aan de slag en printen jouw creatie in het allermooiste vinylfolie. Krasvast en in full colour. Maak vast plaats in de kinderkamer en bestel jouw eigen opbergzak!

Personaliseer hier jouw speelgoedzak

Vind je het nog steeds lastig om een cadeau uit te zoeken voor een meisje? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan altijd je klaar en voorzien je graag van cadeau advies. Tot snel!