• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
  • De tofste cadeaus aan huis geleverd
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? Zelfs in deze tijd bezorgen wij jouw cadeau zo snel mogelijk
Originele Back-to-School cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 43528 beoordelingen
Karine
op 31-03-20

"Neen; in mijn ogen niet..; Ben super tevreden van jullie service!! Kan alleen maar goede reclame maken.."

10 van 10
Barrie
op 31-03-20

"Snel geleverd, goede kwaliteit en gewoon een heel leuk cadeau "

10 van 10
Inge
op 31-03-20

"Ik ben heel blij dat ik deze website ontdekt heb want heb al menig familielid of vriend met een persoonlijk.."

10 van 10
Ontwerp zelf de leukste schoolspullen!

Schoolspullen

De vakantie is voorbij, en dat betekent dat er weer een nieuw schooljaar is aangebroken. Tijd om de schoolbanken weer in te gaan, en dat is toch altijd weer een beetje spannend. Want of je nu naar een hele nieuwe school gaat of een klas hoger; het is toch weer even wennen.

Bij wie zal je in de klas zitten, welke juf of meester staat het komende jaar voor de klas en heb ik wel de juiste schoolspullen? Je wilt als kind natuurlijk wel een beetje indruk maken op je klasgenoten en ervan verzekerd zijn dat je de meest gave schoolspullen hebt waarmee je het hele jaar de show kan stelen.

Schoolspullen cadeautips

Met de unieke schoolspullen van YourSurprise weet je zeker dat jouw kind goed voor de dag komt. Je kunt alle schoolspullen namelijk zelf personaliseren met een eigen ontwerp. Zo maak je de meest originele en persoonlijke schoolspullen waarmee jouw kind schitterend het nieuwe schooljaar tegemoet gaat.

Je maakt alle cadeaus snel en makkelijk met gebruik van onze handige foto-editor. Stap voor stap helpen wij je op weg naar een supercool ontwerp. Zo zorg je gegarandeerd voor een originele verrassing. Met je eigen foto, afbeelding, tekst of een leuk design maak je in no-time de leukste schoolspullen geheel naar eigen wens. Dus verras ook jouw kind, kleinkind, vriendjes, vriendinnetjes of iemand anders met een van deze originele schoolspullen.

Tip: Agenda maken

Een agenda is een van de belangrijkste schoolspullen die zeker niet mogen ontbreken tijdens het nieuwe schooljaar. Een handige agenda helpt je overzicht te geven over je huiswerk, lesrooster en wanneer er toetsen plaatsvinden. Daarnaast zijn schoolagenda's natuurlijk ook gewoon leuk. En helemaal wanneer je de agenda zelf kan ontwerpen met jouw eigen foto en tekst. Op die manier kan je een agenda maken die helemaal bij je past.

Tip: Broodtrommel

Geniet nog meer van je boterhammen door ze mee te nemen in je favoriete broodtrommel. Zo blijven je boterhammen vers, zonder dat ze geplet worden door al je schoolspullen. Het leukste van de broodtrommel is, dat je hem zelf kan ontwerpen met je eigen foto en tekst. Met zo’n coole broodtrommel wordt overblijven pas echt leuk!

Tip: Tas

Alle schoolspullen bij elkaar zijn er aardig wat: agenda, etui en natuurlijk al je schoolboeken. Om al deze schoolspullen mee te nemen naar school, is een goede tas onmisbaar. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je tas er leuk uitziet en voldoet aan al je wensen. Gelukkig heeft YourSurprise verschillende soorten schooltassen die je allemaal zelf kunt personaliseren. Welke tas er ook bij je past, je kan ze allemaal op unieke wijze personaliseren met je eigen naam, foto of tekst. Met zo'n gave tas maak je zeker de blits!