Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Elk jaar op 8 maart, International Women's Day, spreken wij onze waardering uit naar degene zonder wie ons leven niet hetzelfde zou zijn! Je werknemers, assistenten, cliënten en alle andere vrouwen in jouw leven verdienen het om in het zonnetje gezet te worden met een leuk bedankje! Waarom maak je dit moment niet extra speciaal met een uniek gepersonaliseerd cadeau? Wij geven je 5 originele ideeën om de belangrijke vrouwen in jou leven te vieren:

Bloemen zaadbommetjes giftbox met persoonlijke kaart

Als je iemand op een unieke manier wil bedanken op deze prachtige dag in maart, is dit het perfecte cadeau! Deze gepersonaliseerde bloemenbox, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, is de perfect verrassing voor de vrouw met of zonder groene vingers! Deze zaadjes creëren kleurrijke wilde bloemen in je tuin, op je balkon of gewoon op je bureau in een leuk potje. Het enige wat ze nodig hebben is een beetje water en heel veel liefde. Dit cadeau is te personaliseren met een tekst en/of een logo/foto's op de kaart die in het doosje wordt gestopt. Daarbij past het ook nog eens in de brievenbus, dus levering gegarandeerd!

Gegraveerde houten theedoos met 2 theeglazen en 3 verschillende theetjes

Is de persoon die jij wil verrassen een echte theeleut? Wat is er dan leuker dan een gepersonaliseerde theeset?! Deze prachtige houten theedoos is gemaakt van 100% Europees beukenhout en is naast tijdloos dus ook nog eens duurzaam. Dit cadeau is te personaliseren door middel van een hoogwaardige lasergravure op de theedoos met een naam, tekst of logo. De set bevat 2 theeglazen en 3 verschillende theesoorten van het merk "Frank about Tea".

Blossombs - Bloemen Zaadbommetjes

Blossombs - Bloemen Zaadbommetjes

Theekist met glazen

Theekist met glazen

Love, Beauty & Planet geschenkset

Love, Beauty & Planet geschenkset

Cadeaublik Côte d’Or

Cadeaublik Côte d’Or

Love, beauty and planet geschenkset

Gun jouw vrouwelijke werknemers een nóg lekkerder momentje voor zichzelf met deze fijne Love, beauty and planet geschenkset. De set bestaat uit een douchegel, shampoo en een bodylotion verkrijgbaar in de twee heerlijke geuren: een mix van kokosnoot & mimosa of shea butter & sandelhout olie. Maak dit cadeau extra speciaal door een naam en een foto of logo op de sleeve te laten drukken.

Côte d’Or Vintage chocoladebox

Je pauzemoment maak je net iets aangenamer met een lekker stukje chocolade erbij, geef daarom onze vintage Cote d'Or chocoladebox cadeau. Gevuld met drie heerlijke smaken: melk, puur en intense (70%), past deze box perfect op het bureau van iedere vrouwelijke collega. Te personaliseren met een leuke foto en/of logo, een naam en eventueel een tekst.

Gepersonaliseerde badjas

Op zoek naar een geschenk waar je collega's van kunnen blijven genieten? Geef dan onze badjas cadeau. Verkrijgbaar in vier prachtige kleuren en gemaakt van 100% fluweelzachte badstof. Een kopje koffie drinken in deze badjas maakt het toch een extra speciaal en relaxed momentje. Personaliseer dit cadeau met een geborduurde naam op de rug en ons gratis cadeaukaartje om jou waardering uit te spreken.Bekijk hier >>

International Women's day wordt gevierd op 8 maart, 2024. Heb jij er al over nagedacht hoe je alle vrouwelijke werknemers gaat verrassen? Ontdek onze pagina met alle leuke cadeaus speciaal voor vrouwen. Wil je een grote bestelling plaatsen, de cadeaus rechtstreeks naar alle huisadressen sturen van degenen die je probeert te verrassen of ben je gewoon op zoek naar advies? Neem contact op met onze experts van de B2B-afdeling die je graag helpen bij het vinden van het perfecte cadeau:

Ons e-mailadres: b2b@yoursurprise.nl Ons telefoonnummer: 0111 712 466

Schort

Schort

Badjas

Badjas

Kimono

Kimono

Blog

Blog