• De tofste cadeaus aan huis geleverd
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Oorkonde

Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 72887 beoordelingen
Judith
op 15-10-21

"Prima geregeld! "

10 van 10
Beau
op 15-10-21

"Enorm goede service!! "

9 van 10
Thea
op 15-10-21

"Was alleen vergeten om het te laten inpakken. We hebben een filmpje gemaakt maar even een vraag zetten.."

10 van 10

Of je nou de beste vader van de hele wereld hebt, of je leraar wilt bedanken voor alle steun en hulp, een gepersonaliseerde oorkonde is een leuke manier om dit te laten zien.
Gepersonaliseerde oorkondes zijn geschikt voor veel verschillende gebeurtenissen en laten altijd aan de ontvanger zien hoeveel ze worden gewaardeerd.
Onze gepersonaliseerde oorkondes kunnen worden opgehangen, maar ook worden neergezet op bijvoorbeeld een bureau.

Maak je eigen gepersonaliseerde oorkonde

Je eigen gepersonaliseerde oorkonde maken gaat heel gemakkelijk. Je hoeft alleen maar je design te kiezen, wat foto’s of tekst toe te voegen en of het materiaal op hout of marmer moet lijken.

.

Oorkonde voor de beste vader van het jaar.

Als Vaderdag eraan komt en je zoekt een cadeau om hem speciaal te laten voelen, is een gepersonaliseerde oorkonde het juiste cadeau.
We hebben oorkondes voor elk type vader; de liefste vader, de coolste vader, of gewoon de meest geweldige vader Kies je favoriete design en verras hem!