Originele T-shirt cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 31537 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Ellenop 10-12-18

"Nee echt super service mooie kwaliteit!!!! Bedankt want mijn kerst cadeautjes zijn echt super !!! "

10 van 10
Sabrinaop 10-12-18

"Originele ideeën "

10 van 10
Goedeleop 10-12-18

"Heb dit al gedaan en een vriendin heeft ook al iets besteld? "

10 van 10

T-shirt bedrukken

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Bij ons kun je shirts bedrukken met eigen foto en tekst. Zo kun je dit aan iedereen cadeau geven! Laat bijvoorbeeld één van onze shirts bedrukken met de meest gekke foto van jouw vriend of vriendin. Dan wordt het geven van een cadeau nog leuker!

T-shirts bedrukken

Je kunt ook meerdere T-shirts bedrukken. Dit is dan ideaal voor een vrijgezellenfeest. Of heb jij binnenkort een vriendenweekend? Kies dan uit één van onze stoere designs om deze T-shirts te bedrukken. Je hebt namelijk keuze uit meer dan 20 designs! Eigenlijk kun je een bedrukt shirt op elk moment cadeau geven. Het is perfect voor een verjaardag, geboorte of wanneer je papa en zijn grote zoon in een zelfde shirt wil laten rondlopen. Zet een leuke quote op één van onze bedrukte shirts en je maakt de blits met jouw cadeau.

T-shirt ontwerpen

Onze editor is makkelijk te gebruiken, dus wacht niet langer met jouw T-shirt ontwerpen! We hebben verschillende maten, zodat de baby ook met een leuk shirt kan rondkruipen. Wordt je nichtje of neefje binnenkort een jaartje ouder? Dan kun je een kinder T-shirt ontwerpen met bijvoorbeeld een leuke unicorn. De gepersonaliseerde shirts zijn namelijk verkrijgbaar van 2 tot 12 jaar. Ook aan de dames en heren zijn gedacht! Maak een keuze tussen één van onze kleuren en begin gelijk met jouw T-shirt ontwerpen.
+ Lees meer...