Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Gepersonaliseerde knuffels met naam of foto
Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 77045 beoordelingen
Kathleen
op 24-01-22

"Mooie producten en snelle en correcte levering "

10 van 10
Angelique
op 24-01-22

"Snelle levering, goede kwaliteit "

10 van 10
Irma
op 24-01-22

"Super mooi boek! Keurig gedrukt en netjes verpakt. "

9 van 10

Knuffels met naam of foto

Wil je iemand verrassen met een schattige knuffel? Bij YourSurprise hebben we een groot assortiment knuffeltjes waar je een naam of foto op kunt laten drukken. We drukken de naam of foto op het t-shirt van de knuffel. We hebben kleine knuffels aan een sleutelhanger, iets grotere knuffels en een enorm grote mega beer! Vandaag besteld, morgen in huis.

Soorten knuffels met naam en foto

In onze collectie vind je verschillende schattige knuffels:
* een giraffe
* een poes
* een kleine beer
* een grote beer
* een mega grote beer
* een giga teddybeer
* een leeuw
* een hond
* een koe
* een aap
* een schaap
* een haas
Eigenlijk kun je zeggen dat je bijna de hele dierentuin aan knuffeltjes bij ons kunt vinden!

Leuk cadeau voor je vriendinnetje!

Vooral dames vinden een knuffel een ontzettend leuk cadeau. Zoek je dus een lief cadeautje voor je vriendinnetje omdat jullie 6 maanden, een jaar of meerdere jaren verkering hebben? Geef dan een lieve knuffel met een foto van jullie samen. Wil je iets kleins geven? Dan hebben we schattige knuffels aan een sleutelhanger die je kunt voorzien van haar naam. Zeker niet alleen voor kinderen dus!

Knuffelbeer met naam als kraamcadeau

Een super lief kraamcadeau is de beer met de naam op de voetjes. We borduren de naam van de baby op de voetjes van de beer. Je kunt op elk voetje iets anders laten borduren zoals de naam, geboortedatum of in het geval van een tweeling: beide namen!

Giga knuffelbeer en mega knuffelbeer

Wil je iemand echt overdonderen met een cadeau? Geef dan een mega of giga teddybeer cadeau. De mega beer is maar liefst 60 cm zittend en 96 cm staand. Wil je echt uitpakken dan geef je de giga teddybeer cadeau van maar liefst 135 cm. Beide beren krijgen een t-shirt aan waarop je een naam of foto kunt laten drukken.

Wettelijke eisen

Alle knuffels voldoen aan de wettelijke eisen voor kinderspeelgoed en zijn dus helemaal veilig.