• De tofste cadeaus aan huis geleverd
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Aan huis geleverd
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Brooddozen

Wat onze klanten zeggen
9.5
Bekijk alle 70574 beoordelingen
Samira
op 01-08-21

"Super goede kwaliteit, mooi afgewerkt, heel mooi gedaan en super snel geleverd. Dat is de tweede keer.."

10 van 10
Joyce
op 01-08-21

"Mooie producten. "

10 van 10
Sharon
op 01-08-21

"Snelle levering goede kwaliteit "

10 van 10

Brooddoos met naam

Wil jij jouw lunch nog gezelliger maken? Laat dan een brooddoos bedrukken! Een brooddoos is een superleuk cadeau wanneer jouw (klein)kind voor het eerst naar school gaat of als iemand een nieuwe baan heeft. Jouw boterhammen zullen nog lekkerder smaken in een brooddoos die jij zelf hebt ontworpen!

Een brooddoos bedrukken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kies uit een van de speciaal ontworpen designs en voeg hieraan jouw eigen foto en/of tekst toe. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw ontwerp met veel zorg en liefde op de brooddoos wordt gedrukt. De brooddoos zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren, zodat jij voor iedereen de perfecte brooddoos maakt. Dat wordt smullen!

Lunchbox

Neem vanaf nu jouw lunch mee in een unieke lunchbox! De deksel van deze lunchbox kun je voorzien van jouw ontwerp. Kies uit een van de vele designs en voeg hieraan jouw eigen foto, naam en/of tekst toe. Een superleuk cadeau voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen! De lunchbox is gemaakt van super stevig kunststof, zodat jij nog lang van jouw persoonlijke lunchbox kunt genieten. Daarnaast kun je de lunchbox handig indelen met de bijgeleverde tussenschotjes. Zo maak je van elke pauze een feestje!

Smurfen brooddoos

Ben je dol op de kleine blauwe vriendjes van de Smurfen? Jij kunt nu jouw eigen Smurfen brooddoos maken met naam of foto in een van de unieke Smurfen designs! Jouw persoonlijke ontwerp wordt zorgvuldig op de deksel van de brooddoos gedrukt. Een origineel cadeau voor alle Smurfen fans!