Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 23263 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Sharonop 16-11-17

"mooie producten, prima service. "

9 van 10
Ciska, Edwin..op 16-11-17

"Alles goed! "

10 van 10
Ramonop 16-11-17

"Het gaat zo heel erg goed. "

10 van 10

Woezel en Pip boek


Heeft jouw (klein)kind er altijd al van gedroomd om Woezel en Pip te ontmoeten? Dit kan in een Woezel en Pip boek van YourSurprise! Jouw (klein)kind speelt de hoofdrol in zijn of haar eigen Woezel en Pip boek met naam. De naam en andere gegevens van het kind worden op speelse wijze in het verhaal verwerkt. Met dit persoonlijke boek wordt (voor)lezen nog leuker!

Laat jouw (klein)kind meespelen in het unieke kinderboek, Woezel en Pip en Lammetje. In dit Woezel en Pip boek steelt jouw (klein)kind de show als superlief lammetje! Of laat hem of haar meespelen in een van de vele andere Woezel en Pip boeken. Een Woezel en Pip boek is een origineel cadeau voor iedere gelegenheid!

Woezel en Pip

Wie kent deze twee schattige hondjes nou niet? Woezel en Pip zijn bekend van de vele leuke kinderboeken en hebben hun eigen televisieserie bij de KRO. In 2016 kwam de eerste langspeelfilm van de serie uit, “Woezel en Pip: Op zoek naar de Sloddervos!”. Woezel en Pip zijn goede vriendjes van elkaar en maken samen de leukste en spannendste avonturen mee!

Verras jouw (klein)kind met een origineel Woezel en Pip cadeau! In een van de leuke Woezel en Pip boekjes kan jouw (klein)kind de hoofdrol spelen samen met Woezel en Pip. Of verras hem of haar met een uniek Woezel en Pip bestekset! Een echt collectors item voor de kleine Woezel en Pip fans. Met een uniek cadeau van Woezel en Pip maak je jouw (klein)kind vast en zeker blij!

Kinderboeken

Heb jij liever een boek van een van de vele andere characters? Ook dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! We hebben namelijk een groot assortiment aan kinderboeken voor je klaarstaan. Een kinderboek met naam is niet alleen heel leuk om te lezen, het is ook nog eens belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Lezen verbetert de woordenschat en ontwikkelt de luistervaardigheid en het concentratievermogen. Met een van de vele kinderboeken zorg jij voor heel wat (voor)leesuurtjes!

Ga op reis met Dora en Diego of ga op zoek naar Dikkie Dik, bij YourSurprise hebben we voor elk kind het geschikte kinderboek. Alle kinderboeken zijn te personaliseren met de naam van het kind. Sommige kinderboeken kun je ook nog personaliseren met een leuke foto of de gegevens van het kind. Een kinderboek personaliseren doe je in een handomdraai in de handige foto-editor. Een persoonlijk en origineel cadeau, met liefde voor jouw (klein)kind gemaakt!
+ Lees meer...