Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De leukste afscheids cadeautjes voor je collega's en nieuwe baan

Cadeautjes voor je collega's

Op het werk zijn er genoeg redenen om een cadeautje voor je collega te kopen. Bijvoorbeeld een kleinigheidje voor de collega die altijd diensten kan ruilen. Of een cadeautje voor de collega die met zwangerschapsverlof gaat. En soms wil je met alle collega's iets regelen voor een collega die ziek is. Veel mensen vinden het lastig om iets te moeten regelen, anderen vinden het weer heel lastig om een geschikt cadeau te zoeken. Daarom maken wij het je graag wat makkelijker en zetten we de leukste inspiratie voor jou op een rijtje.

Zelf kopen of samen wat doen?

De grote vraag als je een cadeau wilt regelen voor je collega: ga je het alleen doen of maak je met wat collega's een pot en koop je met z'n allen wat? Het voordeel van dat laatste is dat je een groter budget heb en dus leukere cadeautjes kunt gaan kopen. Het nadeel kan zijn dat je wel moet zorgen dat je op tijd iedereen op tijd heeft ingelegd. Met de komst van Tikkie en Betaalverzoeken is het een stuk eenvoudiger geworden om geld in te zamelen. Onze tip: stuur ruim van te voren een betaalverzoek zodat je op tijd het geld bij elkaar hebt. En nog een voordeel: via app is het een stuk eenvoudiger om een reminder te sturen! Super handig voor als je het lastig vindt om er face-to-face naar te vragen!

Een cadeau voor je collega die weggaat

Helaas hoort het erbij: collega's die een nieuwe baan hebben en het bedrijf gaan verlaten. Natuurlijk wil je ze niet met lege handen laten vertrekken, zeker niet als het net die ene collega is waar je het heel goed mee kunt vinden. Afhankelijk van het budget kun je verschillende cadeautjes uitzoeken. Wat dacht je van een mok met een foto erop met alle collega's? Of een heerlijke fles met een zelf ontworpen etiket? Super leuk als je nog even een geintje wil uithalen met je collega! Heb je een groter budget bij elkaar gesprokkeld dan kun je iets meer uitpakken. Verras de collega met een heerlijk Gin-Tonic pakket in een zelf ontworpen houten kist of een bierbrouwpakket met mooie gegraveerde glazen.

Iets leuks voor de collega die gaat trouwen

Wat geef je een collega die gaat trouwen? Wij kunnen ons voorstellen dat het een lastige vraag is. De meeste stelletjes die gaan trouwen, willen het liefste gewoon geld. Maar vinden jullie het leuker om een écht cadeau te geven? Wat dacht je van een heerlijke set champagne met gegraveerde glazen? Je kunt hun achternaam erin laten graveren of Mr. en Mrs. Ook een leuk cadeau is een deurmat of een set kussenslopen om het huis in bruiloftsstijl te brengen. Op de deurmat drukken wij zo'n beetje alles wat jullie leuk vinden: een foto van het bruidspaar, de meest foute foto van je collega of een tekst naar keuze.
Een leuk cadeau dat ze op de huwelijksreis meteen goed kunnen gebruiken is het Bucketlistboek voor koppels. Dit boekt helpt ze om leuke plannen te maken voor de toekomst!

Een lief cadeau voor de collega die zwangerschapsverlof gaat

Oooh zijn ze niet heel schattig, deze lieve cadeaupakketjes? Natuurlijk laat je jouw collega niet met lege handen vertrekken op de laatste dag voor haar verlof! Verras haar met zo'n leuk cadeaupakket van nijntje of Zwitsal, want wie wordt er nou niet blij van die heerlijke Zwitsal-geur? Ook leuk is het kinderkoffertje, dat je kunt gebruiken om een cadeaupakketje mee te maken met kleine cadeautjes die iedereen zelf geregeld heeft. Op alle cadeautjes kun je de naam van de baby zetten, maar die is vaak nog Groot Geheim op het moment dat je collega met verlof gaat. Kies dan gewoon voor een tekst zoals 'baby boy' of 'baby girl'.

Een lief cadeau voor de collega die bevallen is

Weet je al hoe de pasgeboren baby van je collega heet? Verras de kersverse ouders met een ontzettend lief cadeautje met daarop de naam van hun baby. Maak eenvoudig een lief rompertje of babymutsje met daarop de naam van de baby. Heb je meer budget tot je beschikking? Ga dan voor een combinatie van het kinderkoffertje (zie hierboven), de speen, het rompertje én het mutsje. Met deze cadeautjes maak je eenvoudig een leuk cadeaupakket.
Een echte cadeautip is het boekje 'Welkom op de Wereld' uit de serie 'From Lucy'. In dit boekje laat een klein olifantje alle wonderen van de wereld zien. Voeg de naam van de baby toe en de kleine man of vrouw heeft meteen een eerste hoofdrol te pakken!

Een collega die ziek is een hart onder de riem steken

Natuurlijk wil je jouw collega die ziek is, laten weten dat jullie aan hem of haar denken. In sommige gevallen kan het zo zijn dat de zieke collega geen energie heeft om contact met alle collega's te onderhouden. Soms is het mentaal te zwaar. Toch vinden mensen het altijd fijn om te weten dat er aan ze gedacht wordt en dat ze niet vergeten zijn. Een lieve kaart met een persoonlijke boodschap wordt dan al ontzettend gewaardeerd. Wil je wat meer doen? Dan kun je een lieve knuffelbeer sturen. Op het T-shirt kun je laten drukken wat jij wil: een foto van alle collega's of een lieve tekst. Wil je iets sturen voor een zieke zoon of dochter van een collega? Dan vind je hier nog meer lieve knuffels om kinderen mee te verrassen.
Natuurlijk kun je ook altijd een heerlijke doos met vers fruit sturen of een lekkere reep chocolade. Op alle cadeautjes kun je een persoonlijke boodschap kwijt, een foto en de naam van de collega. Een heel persoonlijk cadeau dus.

Voor de collega die altijd voor je klaarstaat

Wil jij die ene collega bedanken dat je altijd kunt meerijden? Of staan je collega's altijd klaar om een dienst te wisselen? Dan is het natuurlijk heel leuk om ze met een kleinigheidje te verrassen. Wat dacht je van een heerlijke reep Toblerone met hun eigen naam erop. Of een reep chocolade van Milka of Verkade? Chocola is gewoon een ontzettend goed cadeautje om iemand te bedanken! Super origineel en duurzaam is deze leuke boodschappen tas met de tekst 'SUPER HERO'. Dat maakt meteen duidelijk wat jij van de ontvanger vindt toch!

Een traktatie voor als je zelf je collega's gaat verlaten

Aan alles komt een eind en dus is er een kans dat jij op een dag het bedrijf verlaat waar je met veel plezier gewerkt hebt. Afscheid nemen van collega's lijkt eenvoudig, maar kan toch stiekem ontzettend lastig zijn. Zeker als je bedenkt dat je vaak meer tijd doorbrengt met je collega's dan met je partner of vrienden. Wil je alle collega's trakteren op iets lekkers, maar wil je wel iets anders doen? Wacht dacht je dan van heerlijke chocoladeblokjes of bonbons met daarop een lieve tekst of foto? Of zo'n mega snoeppot die je bij de receptie neerzet? Je kunt de snoeppot helemaal naar eigen stijl ontwerpen met een foto of persoonlijke tekst op de zijkant. En wil je echt een onvergetelijke indruk achter laten? Zet dan zo'n fantastische toren van Chupa Chups neer met daarin 200 lolly's. Op de bovenkant van de toren kun je een eigen boodschap kwijt. Wil je alle collega's in één keer bedanken voor de fantastische tijd? Dan zet je dat eenvoudig boven de toren!korting 10%


Ontvang exclusief 10% korting op alle cadeaus met de kortingscode BLOG10. Vul de kortingscode in de winkelwagen in op het moment van aankoop en je krijgt direct 10% korting op alle cadeaus.
*De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of verzendkosten.

Bekijk onze foto cadeaus>>>


Naar alle blogs