Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wist je dat Internationale Vrouwendag elk jaar op 8 maart wordt gevierd? Het is de perfecte dag om de vrouwen in je leven te verrassen met een cadeau. In Italië is het bijvoorbeeld de traditie om een ​​mimosa te geven, een gele bloem die symbool staat voor vrouwen, maar er zijn nog veel meer kleine cadeautjes waarmee je een powervrouw kan verrassen.

Waarom vieren we Internationale Vrouwendag?

Deze viering begon met de eerste politieke feministische bewegingen die vrouwenrechten eisten en werd al snel een symbool voor bewustwording van verschillende vrouwenkwesties. Tegenwoordig is het vooral een kans om te onthouden hoe hard vrouwen hebben gevochten door de jaren heen en om na te denken over de staat van gendergelijkheid.

Waarom een ​​cadeau geven op Internationale Vrouwendag?

Je hoeft natuurlijk niet alle vrouwen in je leven een cadeau te geven op deze speciale dag. Je zou de dag in plaats daarvan kunnen gebruiken om na te denken, een bericht te sturen naar iemand om wie je geeft of een goed doel te steunen dat belangrijk voor je is.

Als je op zoek bent naar een extra speciaal cadeau voor een vrouw in jouw leven, dan hebben we een aantal geweldige, budgetvriendelijke cadeau-ideeën voor Internationale Vrouwendag samengesteld. Kijk hieronder!

Bloemen voor Internationale Vrouwendag

Bloemen zijn een populaire keuze voor deze gelegenheid, omdat ze kleurrijk, geurig en overal en door iedereen gewaardeerd worden. YourSurprise biedt ook de mogelijkheid om je bloemen cadeau rechtstreeks naar het adres van de ontvanger te sturen en een gratis kaartje toe te voegen. Vergeet niet te vermelden hoeveel ze voor je betekent!

Droogbloemen boeket

Droogbloemen boeket

Houten kaart

Houten kaart

Droogbloemen in houder

Droogbloemen in houder

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Cadeaus voor Internationale Vrouwendag

Als je dit jaar voor iets anders dan bloemen wilt gaan, bekijk dan onze kleine cadeau-ideeën en vindt het perfecte cadeau voor je beste vriendin, je collega, je oma of andere vrouwen in je leven!

Bekijk alle cadeaus voor haar

Milka hart

Milka hart

Kaars in Glas

Kaars in Glas

Bertus Beer

Bertus Beer

Blog

Blog