Snelste levering in België

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Snelste levering in België

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

hoe wordt het gemaakt: je eigen unieke sokken

How it’s made: gepersonaliseerde sokken

Helemaal de blits zijn met een persoonlijk paar bedrukte sokken? Dat kan nu! Je kunt jouw foto op een sok laten drukken in combinatie met een grappig patroon uitkiezen. Jij hoeft alleen maar een foto toe te voegen en wij bedrukken jouw design op een paar sokken. Hoe we dat doen, laten we je zien in deze How it’s made aflevering.


How we make it: jouw eigen unieke sokken

In dit filmpje zie je in 1 minuut en 16 seconden hoe we jouw sokken maken, nadat je deze in onze online editor ontworpen hebt.
Geen zin om een filmpje te kijken? Hieronder lees je stap voor stap hoe we het doen!



Stap 1: Creëer jouw design in de online editor

Een tof design begint bij jou. Wanneer je op de productpagina hebt aangegeven welke maat sokken je zou willen ontwerpen, klik je door naar ‘personaliseer jouw cadeau’. Er zijn maar liefst 44 designs om uit te kiezen, zo zit er voor iedereen wat bij. Ga je voor een sportief design met de basketbal of trofee, of breng je de travel vibes terug met de vlaggen of de fiets?



bewerk je foto in onze editor



Stap 2: preparation is key

Om ervoor te zorgen dat we jouw designs zo mogelijk kunnen drukken, halen we de sokken over een ijzeren mal. Deze trekt de sok namelijk strak, zodat hij zonder problemen onder de pers kan. Het printen van jouw designs gebeurt op grote machines, die trouwens allemaal een toffe naam hebben - zo zijn er apparaten naar Star Wars vernoemd maar hebben we ook een paar apparaten vernoemd naar de Eiffeltoren.



gepersonaliseerde sokken over de mal



Stap 3: Onder de drukpers

Voor een enkele sok, komen er twee printjes uit de grote printer; voor elke zijkant een. En dat is nog maar een sok! Wel funky, om met een sok rond te lopen, vind je niet? Bij het neerleggen van jouw creatie op de sok wordt er rekening gehouden dat het design niet op het zwarte deel van de sok terecht komt. Jouw persoonlijke design moet goed zichtbaar blijven. Daarna gaat de pers er iets langer dan tien seconden bovenop en komen de sokken er met mooi design onderuit. Dan wordt nog even de andere kant bedrukt en zijn jouw gepersonaliseerde sokken helemaal klaar.



gepersonaliseerde sokken onder de drukpers


Wie ga jij verrassen met deze unieke sokken?